Halloween Universal VS Howl o Scream Bush Gardens??

Av Line85
18 sep. 2012 18:02
Visningar: 164
Hej! Vi åker till Florida i Halloween tider och vill besöka en park med detta tema, finns det någon som har varit på dessa och kan rekommendera någon park lr tipsa utifrån erfarenhet?
18 sep. 2012 19:33
Hej!
Jag har inte egen erfarenhet men har själv kikat på det. Så jag är nyfiken på din feedback när ni kommer tillbaka! :)

Jag har kollat mycket på Youtube där det finns bra filmer från de olika parkerna i Halloweentider.
OM jag inte missminner mig var även Disney Hollywood studios rätt fräckt tillsammans med Universal Studios!
19 sep. 2012 00:07
Citerat från line85:
Hej! Vi åker till Florida i Halloween tider och vill besöka en park med detta tema, finns det någon som har varit på dessa och kan rekommendera någon park lr tipsa utifrån erfarenhet?
Vi har bara varit på Universal strax efter Halloween och det var mest en massa dekorationer typ blodiga dockor mm. kvar, var där också vid Mardi Gras och det var karnevalståg och konsertet mm. Var också på Magic Kingdom vid Jultid ett år och det var väldigt fint trots sommarvärmen. Parkerna verkar göra mer och mer för att locka folk med olika arrangemang och jag gissar att båda parkerna Du nämner är något extra speciellt (de är ju redan speciella ) då vilket man också får intrycket av på deras hemsidor http://www.howloscream.com/ http://www.universalorlando.com/Events/Halloween-Horror-Nights.aspx
19 sep. 2012 10:26
Som jag har fattat det är vissa attraktioner extra läskiga med spöken och monster i de mörka gångarna :)
Av Line85
19 sep. 2012 14:18
Blir nog Universal dag+ kväll samt Bush Gardens men bara dagtid =) Skriver en utvärdering när vi kommer hem, tack för svar!
Av Line85
15 jan. 2013 07:21
Nu har vi varit hemma ett och jag kan säga att jag rekommenderar nog att välja Bush Gardens under Halloween Horror nights eller Universal en vardag ( vi råkade gå en lör), vi stod över 2 timmar i kö för ett av "live husen som var The Walking Dead och säkert det mest populära men det var otroligt mycket folk och långa köer till allt! Priset för att gå in var i stort sett samma som ett helt dagspass men man får inte komma in före 18.00 och det stängde vid 02.00.

Allt var annars otroligt snyggt gjort och häftigt! =)