Grekland 3-10 september, Parga?

23 aug. 2011 13:42
Visningar: 509
Hej!

Jag är sugen på Grekland ungefär 3-10 september och vill gärna åka med en tjej i min ålder (27). Jag har mest tänkt att sola, bada, äta och ta det lugnt, men är inte helt omöjlig när det kommer till fest. Jag hade tänkt mig Parga eftersom det verkar lugnt och vackert, men även för att det är en av få ställen i Grekland där det finns möjlighet att vågsurfa, något jag gärna vill göra en eller ett par dagar.

Det här är min "koppla-av-totalt-resa" mellan två jobb, så kom med mig om du bara vill ha en trevlig vecka utan stora planer :)

Karolina
24 aug. 2011 02:37
Hej Karolina!

Jag har med kort varsel fått ledigt från jobbet vecka 36 och letar liksom du efter resesällskap. Ser i huvudsak fram emot en lugn och avslappnad vecka i ett behagligt och varmt land men tackar inte nej till att lära mig behärska vågorna några dagar. Har läst på lite om Parga och tycker att det verkar vara ett förträffligt fint ställe att spendera en rofylld semester på, om inte annat så bidrar vi till att rädda Greklands ekonomi:)

Som person är jag lugn, okonstlad och lätt att ha att göra med. Älskar stranden, god mat och att se mig omkring.

Hör gärna av dig!

Mvh

Johan
Av Uma
27 aug. 2011 08:24
Hej Karolina,

Liksom du är jag också sugen på att åka till Grekland under dessa datum. Hade svårt att avgöra vart exakt, men Parga låter väl fint.

Jag är lättsam och avslappnad tjej på 27 år. Efter att ha skrivit klart min d uppsats inte för länge sen är jag också mest ute efter en avkopplande semester. Men jag gillar att hålla mig aktiv och det där med vågsurfa låter intressant.

Har du redan köpt din resa? Jag har tänkt göra det antingen idag eller imrgn, så hör gärna av dig dem närmaste dagarna.

Victoria