Go resekompis sökes, Asien :D

Av Ebbali
12 jan. 2016 12:04
Visningar: 39
Hej där! :D

Har precis sagt upp mig från jobbet och drar ut på långresa med start i Thailand nu den 17/1-16. Sen är planen att dra vidare till Malaysia, Indonesien, Vietnam och Kambodja. Åker själv och är såklart ute efter att lära känna så många goa som möjligt under resans gång. Är borta i ca. 5 månader och rutten är inte huggen i sten. Gillar äventyr lika mycket som fest och sol/bad, vill ha en mix av allt helt enkelt! Hör av dig om du är sugen på att mötas upp någonstans på vägen :D

https://www.facebook.com/ebbalind
12 jan. 2016 20:18
Hejsan!
Kul att läsa ditt inlägg då vi i princip har samma mål/rutt! Även jag börjar min resa den 17/1 med start i Thailand. Drar mig sedan ner mot Malaysia - Singapore - Kambodja - Vietnam. Kommer vara iväg i ca fyra månader.
Tror jag uppfattas som en fett soft typ med bra koll på livet, svårt att säga... skulle vara kul om du vill mötas upp och bilda en egen uppfattning! Hör gärna av dig om du är intresserad.

https://www.facebook.com/jonathan.lindqvist2

Ha de!
12 jan. 2016 22:07
Hej Ebba!
Detta låter mycket intressant! Har lite liknande resplaner. Är också sugen att åka runt i Asien! Länder som: Thailand, Kambodja, Vietnam, Bali och Filippinerna, lockar mig. Tänkte väl dra i februari och vill vara borta typ 3-4 månader. Vill åka runt, uppleva nya saker, vara på lite äventyr/action, sola, bada, festa och ta det lugnt. Hör av dig o detta låter intressant!
Mvh Jakob Bergman
Medlemmen har tagit bort svaret
15 jan. 2016 15:24
Hej .,Vi är 2 tjejer på 20 år som åker till Bangkok den 7:e februari och har tänkt att vara i Sydostasien ca 2-2,5 månad . Andra ställen vi tänkt att besöka är Borneo i Malaysia , Singapore , Indonesien ( bali , gili öarna ) och Kambodja .

Vi är inte direkt ute efter att festa utan för att uppleva länder som att se sevärdheter , sola och bada och eventuellt lära oss att surfa och dyka.

Så låter det intressant och du\ni vill mötas upp i något land och ta sällskap så är det bara att höra av sig :)
Av Jolind
16 jan. 2016 06:09
Hej folket! Jag kommer vara själv kvar av sällskapet här nere i Thailand om två veckor. Sen beger jag mig mot Kambodja och Vietnam vidare till Filippinerna! Jag borde nå Kambodja runt 6 feb så om någon är där då är det bara att höra av dig! Är lätttsam och en kul typ. Öppen för det mesta.

Jag nås på facebook.com/jolindh

Ha det gott!
Av A_h
16 jan. 2016 15:54
Hej! Reser också själv och är just nu på Koh Chang, Lonely beach. Kommer att vara på denna strand till den 20:e åtminstone. Hör gärna av dig om du har vägarna förbi :)
19 jan. 2016 03:45
Hej! Jag är i Thailand nu med en vän. Reser vidare i februari mot koh phangan, koh Chang, koh Tao, krabi osv. I början på mars bär det av till Malaysia och sedan Vietnam, Laos och Bali. Vi är ute efter sevärdheter, äventyr, sol & bad, äta god mat och helt enkelt upptäcka allt vackert som finns :) Är det någon som skulle vilja hänga på så skriv till mig på Facebook! www.facebook.com/matildae3