Full moon party nyår 2015

15 dec. 2015 23:09
Visningar: 333
Hej!

Undrar om någon har varit på Full moon party som kan berätta lite mer om vad som gäller där, behöver man köpa biljett eller är de bara att komma dit? Hur är det med alkohol och så? Tar emot alla tips! :D
Av Limone2
15 dec. 2015 23:42
Jag var på full moon party på Koh panghan nu i år .

Ingen kul upplevelse , galen fylla , bråkigt . Speciellt engelsmän verkar ha svårt att kunna kröka utan att slåss ..märkligt . Ska ni dit så måste ni boka boende typ nu om det finns något boende kvar . Känns tryggt att ha sitt boende på ön om man ska festa där...annars kan man få vänta många timmar innan speedbåtarna åker tillbaka till Koh samui ..min båt åkte tillbaka kl 05.00 ..dessutom är det skönt att veta att man har en egen toalett att gå till ifall magen krånglar 😁
Jag har bara varit på en full moon party och jag har ingen aning om jag bara hade oflyt .. Kanske är skit bra annars .. Du får googla .. Biljetter till båtarna säljs överallt på bl.a. Koh samui ..
16 dec. 2015 10:36
Hej, du bör boka boende ett par dagar innan på ön. Samma dag är det alltid fullbokat överallt.
Man betalar inträdet till festen på plats. Kostar 100 baht har jag för mig. Där säljer dom buckets med alkohol. Finns även 7 eleven. Så alkohol är inga problem att få tag på. Sedan är det ca 20000 personer som festar. Är du där med vän så håll ihop. Finns även toaletter där. Ta inte emot drinkar ifrån folk.
På stranden är det olika DJ som spelar så är olika musikstilar. På kanske två ställen spelas pop och house, sådant ifrån Spotifylistan. En Dj kör psytrance, ravemusik, osv.

Jag har bilder ifall du vill ha, kan maila dig.
Mvh
Av Vide
16 dec. 2015 12:47
Galet rolig upplevelse! Bland det roligaste jag upplevt (kvällarna precis innan full moon var nästan bäst dock). Åk bara och fundera inte så mycket! :)
17 dec. 2015 14:31
Aha men superduper! Vi ska bo på både Koh Samui och Koh Tao men tänkte att det kan väl inte vara så svårt att ta sig dit bara över en natt sådär. Biljetter/ inträde till full moon party köper man där på plats sen eller? Är första gången i thailand så är tacksam för alla svar på mina knäppa frågor! ;)
Av Limone2
17 dec. 2015 14:42
Bra att ni andra hade en skön upplevelse. Jag kanske får ge det en chans till :)

Jag köpte min biljett på Koh Samui dagen innan Fullmoon partyt. Dom såldes typ överallt.
17 dec. 2015 14:51
Oekj men då ska de inte vara några problem!, ja men de tycker ja, vi hade tänkt fira in de nya året och hoppas på ett totalt kaos! :)
17 dec. 2015 14:51
Jag kollade agoda.com nu. sökte på boende ifrån 30 dec och 3 nätter, men det finns nästan inget att boka förutom hotell som kostar flera tusen kr per natt. Verkar ju helt sjukt. Komma bli en jädrans massa folk. Brukar alltid finnas vissa boende med rum ledigt men verkar svårt i år.
BIljetter köper man vid festen. Det är vakter och staket vid flera ingångar som en festival. Som biljett får man ett armband.
För övrigt såg jag 2013 folk som dog den natten i trafikolyckor till och från festen. Folk går längs med vägarna och blir påkörda av bilar. Så ta det försiktigt och håll ihop
17 dec. 2015 14:57
Hhimlars! nae usch va hemskt.. Vi tänkte väl se om vi kan ta båt "hem" till Koh Samui sen igen på morgonen och ta bakisdagen där.
17 dec. 2015 15:24
tack för tipset! ;D Nae då vi kommer bli ett par stycken så de är bara se till att hålla ihop så blir de nog mer än kul! :)