Från Januari till Juni kanske

Av Hstuns
18 sep. 2017 22:56
Visningar: 108
Hej!
Jag heter Håkan och är 31 år. Kommer från Sundsvall. Har alltid varit väldigt intresserad av att resa, se nya platser, kulturer och träffa nytt folk. Har bott i Dublin i 3,5 år och Barcelona 6 månader och Stockholm 2 år. Jag trivs absolut bäst i soligt klimat och nära stränder och vatten. Jag kommer att resa i asien i början på Januari och bli borta i kanske 6 månader. Jag längtat så länge efter denna resa och jag känner att jag måste bort från trista gråa Sverige ett tag.

Min plan är att först åka till Bangkok och stanna där ett tag.. Sen åka till norra Thailand där Chiang Mai ligger. Ska vara riktigt fint. Sen vill jag resa till fina stränder, kanske Koh Samui, Koh Lanta, Ko Tao, ja det verkar finnas sjukt många ställen och jag har inte bundit mig för något.

Efter Thailand vill jag gärna åka till Bali. Hyra ett fint hus med pool. Resa runt på moped eller motorcykel. Lära mig surfa. Äta billig och nyttig mat. Lära mig om yoga, meditation och leva hälsosamt.

Jag är snäll, omtänksam och optimistisk. Och söker någon att resa med som också är det. Surkartar behöver inte skriva :)

Skriv till mig på messenger eller Facebook: Håkan Stuns
Mvh!