Flytta till Storbritannien

19 feb. 2015 20:59
Visningar: 294
Hej!

Jag har länge gått o tänkt på att jag vill flytta till England (eller kanske nån annan stans i Storbritannien). Jag är inte säker på var jag vill bo dock... om det är en lägenhet i London eller ett mysigt tegelstenshus i en lite mindre by/stad.
Jag vill jobba, gå på konserter, hänga i parker och allt sånt som jag vill ska vara en del av mitt liv.

Mina kompisar har andra planer och drömmar, och jag vill verkligen hitta likasinnade att dela hus/lägenhet med. Så nu vänder jag mig till dig. Har du liknande tankar och drömmar? Hör gärna av dig så kan vi snacka mer och lära känna varandra.

Detta hade varit så jäkla kul!!
:-)
23 feb. 2015 00:03
Hej! Jag är också sugen på att flytta till England! Helst London :) Jag vill precis som dig, jobba, gå på konserter, hänga i parker osv! :) Är musikintresserad och går gärna och kollar in olika band/artister, har inget emot att festa men gillar också att ta det lugnt :) Jag har velat dra till London länge men har inte heller någon kompis som är på tyvärr. / Ida
2 mars 2015 22:31
åh har också funderat på detta så länge, men känns så svårt att hitta folk som tycker lika! Största problemet är dock att hitta boende....alla som lägger ut annonser om att dela verkar vara sådana torrbollar (inte tala om mycket äldre). Du verkar dock väääldigt trevlig ^__^
8 mars 2015 11:59
Hej!

Jag är inne på exakt samma sak som du! Jag vill verkligen iväg till Storbritannien - men vart spelar ingen roll egentligen. Jag älskar London och stadslivet men samtidigt så lockar ett tegelstenshus i en mindre stad lika mycket! Jag vill också åka och jobba, lära känna nya människor, gå på konserter och uppleva något annat än Sverige. Precis som för dig så har mina kompisar andra planer, så det hade varit jättekul att ha någon att åka med! När hade du/ni tänkt att åka iväg?

Kram!
17 mars 2015 09:38
Hej!

Jag är precis inne på samma spår som alla ni är! Jag är väldigt sugen på London samtidigt som resten av landet är väldigt lockande också. Jag vill jobba, träffa nya människor, gå på pubar, konserter jag vill ha hela englanska kitet!

Jag har jobbat i 1 år och sparat ihop mig lite pengar infor framtiden, och detta är någonting jag verkligen vill göra! Inga utav mina vänner har samma drömmar, så jag ser vad som finns här ute!
17 mars 2015 22:15
Haha, alla här verkar ha samma problem, det är att våra vänner inte vill detta! Känner verkligen att jag vill flytta men samtidigt vill man ju hitta nån som man kan dela lägenhet med o funka ihop med. :'0
Hade planer med en vän men plötsligt så har han ändrat sig :v
31 maj 2015 21:41
Hejhej!

Är inne på precis samma spår, men har specifikt fastnat för Edinburgh då det är fri studieavgift i Skottland (helt sjukt bra!!!) och det verkar vara en alldeles överfin stad! Bumpar denna diskussion för jag undrar om det är någon här som har kommit fram till något än? :)