Flytta till Frankrike!!

24 maj 2018 21:36
Visningar: 455
Hejsan allihopa! Någon som är sugen på att lämna Sverige under kommande hösttermin? Jag söker en resepartner! Jag vill så himla gärna flytta till Frankrike några månader!! 🌎🗼 (Öppen för förslag om stad..). Jag har tidigare backpackat i Asien och Australien och nu även pluggat och jobbat en termin.. men är som sagt sugen på att åka iväg igen. Denna gången skulle jag dock vilja jobba lite grann för att täcka kostnader som mat och boende. Även såklart lära mig det franska språket lite grann, uppleva kulturen, träffa nya människor, festa, fota och bara leva livet! Om detta är något som någon av er vill följa med på så får ni mer än gärna höra av er!! Hade varit kul att dela äventyret med någon! Kontakta mig gärna på facebook - Kornelia Grönvall. Eller på instagram @korneliias
Kram Kornelia (1998) 💓
Medlemmen har tagit bort svaret
25 maj 2018 00:04
Hej!! Inget bestämt, är öppen för förslag! Men kanske antingen Paris, Lyon, Nice eller Monthpellier.. Stora städer som erbjuder jobb jag kollat på lite! Ska även ha ett bra nattliv med en del studenter/turister osv... :)
Medlemmen har tagit bort svaret
25 maj 2018 23:44
Hej! Vad kul att du skrev!! Jag ska träffa en tjej som jag ev ska åka med men hör av mig igen om det inte skulle bli något där :)