Flyg till Bali?

23 jan. 2018 18:47
Visningar: 926
Hej!
Jag och en vän vill åka till Bali i april men är lite osäkra på hur vi ska ta oss dit. Vi vill endast boka flyg så att vi kan boka olika hotell. Vilket sätt är det billigaste att ta sig dit på? Vi kan åka från Göteborg, Malmö eller Köpenhamn.
Om någon vill säga till oss vart på Bali vi bör bo också så hade det varit underbart!
Tack på förhand!
23 jan. 2018 19:32
Börja med att söka flyg från Köpenhamn. Malmö har i princip bara flyg till Stockholm, där man i och för sig kan byta, men du lär hitta betydligt fler anslutningar från Köpenhamn. Göteborg är mycket mindre än Köpenhamn, så om du inte bor nära Göteborg så finns det inget att vinna på att resa därifrån. På t.ex. Momondo eller Flygstolen kan man också välja att söka från närliggande flygplatser. Oavsett vilket lär ni göra minst en mellanlandning, kanske två. När jag reste till Bali (rätt länge sedan nu) så flög vi med Malaysia Airlines och mellanlandade i Kuala Lumpor, men det finns många andra alternativ med.

Kuta är staden närmast flygplatsen, så där lär ni ju tillbringa någon eller några dagar. Kan också rekommendera Ubud som ligger längre norrut på ök och framförallt att ta er över till Gili-öarna som ligger utanför grannön Lombok.
23 jan. 2018 23:20 (redigerad)
Finns flyg med Qatar Airways för 5800:-, endast 1 kort mellanlandning i Doha. Har kollat på datumen 5/4 - 28/4 CPH-DPS.

Beronde på vad ni är ute efter så finns det flera olika orter/stränder att välja mellan. Hotell bokar ni enkelt via exempelvis Agoda, Booking.com, Hotels.com eller annan bokningssida.