Florida resa som ska bokas

Av Milli22
10 juli 2013 15:50
Visningar: 325
Nu har vi bestämt hur resan kommer bli först fyra nätter på beachcomber resort i fort lauderdale sen sju nätter på best western fort mayers och sist fem nätter på Clarion inn lake buena vista i Orlando.

Är det någon som varit på dessa hotell? Ser ok ut på tripadviser.

Camilla
10 juli 2013 19:15
Jag har inte bott på Clarion, men jag bor ca 10 minuter därifrån en bit norrut. Hotellet ligger som du säkert vet nära Disney och SeaWorld (Och PapaJohns pizza om ni känner för det) Av vad jag kan se verkar det vara vissa som inte är helt nöjda med renligheten på hotellet och andra som störs av motorvägen (I4). Om jag var du skulle jag i alla fall be om ett rum som inte vätter mot I4 för säkerhets skull.
10 juli 2013 19:47
Citerat från Milli22:
Ser ok ut på tripadviser.

Camilla
Du har väl läst omdömena och inte bara tittat på bilder? (Du skriver "ser")

Jag är lite nyfiken på vad om en medlem på RG skulle skriva att denne inte var nöjd med något av hotellen - väger det tyngre än alla på TA? :)
11 juli 2013 07:25
Citerat från Milli22:
Nu har vi bestämt hur resan kommer bli först fyra nätter på i fort lauderdale sen sju nätter på best western fort mayers och sist fem nätter på Clarion inn lake buena vista i Orlando.

Är det någon som varit på dessa hotell? Ser ok ut på tripadviser.

Camilla
jag har inte heller bott på dessa så kan bara hålla med föregående. Tripadvisor är ganska bra om man väger samman och "tolkar" vad folk skriver om hotellen.

Clarion Inn verkar inte hålla samma klass som de andra två men är säkert acceptabelt.
Kan också påpeka att Beachcomber Resort inte ligger i Ft. Lauderdale utan långt därifrån och i mycket tråkigare läge ån tipset Du fått tidigare i annan tråd, det verkar bra men främst om man bara är ute efter stranden och sen kan tänka sig att köra till allt. Det verkar finnas ett par affärer/restauranger på några hundra meters avstånd, antar att det är billigt?
24 juli 2013 23:18
Ni har aldrig funderat på att hyra en lgh när ni kommer till Orlando? Finns ett enormt utbud o ibland många ggr billigare än att bo på ett hotell. En annan fördel som jag personligen tycker är bra med lgh alt hus är att man kan sköta sig själv. Om du inte tidigare kollat in Homeaway tycker jag att du absolut ska göra det.

http://www.homeaway.se/semester-stugor-laegenhet/usa/florida/r30?view=g