Firar min 25 årsdag med familjen i Karibien - Vilken kryssning, öst eller väst?

Av Philipj
25 maj 2016 07:15
Visningar: 421
Väst eller öst

Hej
Jag och min familj, Mamma, pappa, syster, systers kille, och min sambo har planer på en Karibien kryssning i mars 2017.
Jag hade tänkt mig flyga från Kastrup till Florida och sen ta bästa kryssning därifrån.. Vilket alternativ ska man välja? vilken båt är bäst just för oss?

Mvh Philip =)
28 maj 2016 07:08
Hej Philip. Vad roligt att ni planerar åka på en kryssning i Karibien, ni kommer älska det. Mars är en bra månad med oftast torrt, soligt och varmt väder.

Jag skulle rekommendera, eftersom ni alla är vuxna, Celebrity Cruises som har moderna och fina fartyg med lite mer vixen atmosfär utan allt för mkt barn. Superbra service och mat. Dryckespaket all-inklusive ingår om ni bokar alla hyttkategorier utom insideshytt. Vill ni ha lite mer aktiviteter ombord rekommenderar jag Royal Caribbeans stora fartyg med surfsimulator, klättervägg, minigolf och Broadway shower. De har också väldigt fina och innovativa fartyg, bra service och många restauranger att välja mellan.

Östra eller västra Karibien är en smaksak. Båda rutterna har fina stopp på destinationer med vackra stränder. Jag har åkt båda och gillar de flesta öarna. Västra är lite plattare och torrare öar medan östra är lite grönare kuperade.

För tips och inspiration se min blogg www.danieloftheseas.com.

Lycka till i planerandet, det är bra tid att boka nu så ni får det ni vill ha.
28 maj 2016 19:10
Kolla runt lite på olika företag och känn efter. Även priser varierar lite mellan bolagen. Jag har åkt med ganska många nu, och det enda jag aldrig åker med igen är Celebrity Cruises p.g.a. hur de brast i både service, hygien och säkerhet. Mitt favoritföretag är Princess, men även RC och Carnival har varit bra. Östra eller västra är nog en smaksak, för mig som gillar att snorkla gillar jag västra bättre, alternativt sydöstra (söder om Barbados). :)