Familjeresa till Nya Zeeland

4 aug. 2022 22:07
Visningar: 40
Hejsan!

Vi är en familj (två vuxna och ett barn 4,5 år) som planerar en resa till Nya Zeeland under tre månader i början av 2023.

Det är en dröm som är på väg att gå i uppfyllelse men även om vi har en grundtanke kring hur resan ska se ut så är vi är tacksamma över alla tänkbara tips och råd kring följande:

- Vår tanke är att göra ett stopp några dagar både på vägen dit och på vägen hem, både för att uppleva ytterligare ett par länder men framförallt för att göra den långa resan lite lättare för vår son.
Vilken resrutt rekommenderar ni både prismässigt och tidsmässigt med tanke på att vi är en barnfamilj?

- Vad ska man absolut uppleva på Nya Zeeland och vilken del av landet ska man spendera mest tid på?

- När det gäller boende så funderar vi på att hyra bostad och bil men vi funderar även på husbil, vad rekommenderar ni är det allra bästa prismässigt och utifrån att vi är en barnfamilj som vill leva mitt ibland Nya Zeeländarna men också uppleva så mycket som möjligt av båda öarna?

- Känner du till någon på Nya Zeeland att rekommendera när det gäller att hyra bostad eller husbil så är vi oändligt tacksamma för alla tips och råd!

Ett stort och varmt tack på förhand!
Av Fylke74
8 aug. 2022 09:44
Har aldrig varit på Nya Zeeland men ett lagom stopp på vägen kan kanske vara Singapore. Övertygad om att både ni och er son skulle uppskatta deras zoo.