En tjej rese kompis till Thailand, slutet av januari - början på februari

4 jan. 2017 23:00
Visningar: 302
Hej! Heter Marina och är 28 år.
Jag och en kompis planerade att åka till Thailand men hon behövde hoppa av. Jag har semester mellan 24jan-6feb och funderar på att resa själv istället.
Det skulle så klart vara nice om det fanns någon tjej som också ska resa ensam eller redan är där så man kan ses och inte alltid vara själv! :)
Jag vill sola, bada, besöka öar, rida elefant, kanske testa thai boxning o klättring. Inte så mycket för fest dock!
Jag kan tänka mig börja med koh samui och se därefter, men kom med förslag /Marina
4 jan. 2017 23:54
Hej Marina!
Jag sitter precis och kollar på resa till Thailand men ingen vän som har semester och kan följa med och är lite osäker på att ta mig fram ensam. Känns som vi har lite samma intressen att göra i Thailand är inte heller så mycket för fest mer äventyr och rörelse. Har du bokat flygbiljett än? :) Känner du för att planera nått hör av dig på Facebook Thilda Sundström :)
5 jan. 2017 00:17
Hej Thilda!
Ja, jag är också ute efter äventyr kombinerat med avslappning 😊👍🏼.
Jag har inte bokat ännu utan överväger fortfarande. Det skulle vara bra att känna till någon som också planerar att åka dit.
Vilka datum o längd söker du? Och vart i Thailand? 😊
5 jan. 2017 00:25
Haha ja jag sitter ju och överväger jag med då jag inte känner för ta mig fram ensam :)
Jag har semester lite när jag planerar så jag har inga datum att passa riktigt.
Jag har varit inne på koh samui men även östra sidan koh samet och koh chang. Men jag är väldigt lättsam och så länge de finns sol och bad och någonting att göra runt i kring så är jag rätt nöjd.
Av Emeliem
5 jan. 2017 00:40
Hejhej! Jag har också planer på att åka i slutet av januari själv, för att sedan backpacka runt lite! Vore kul att få kontakt med fler och kanske mötas upp 😊🌴
5 jan. 2017 00:55
Vad kul! Verkligen :) Har du några planer på vart du ska ta dig i Thailand? :)
Av Sol_34
5 jan. 2017 15:59
Sitter och kollar biljetter i skrivande stund, samma sits som er 💁🏻‍♂️
7 jan. 2017 16:17
Hej :)
Jag tänkte resa själv runt mitten av januari men skulle va kul att möta upp andra :) är mer för äventyr än fest också :)
8 jan. 2017 11:51
Hej! Jag tänkte också åka ner till Thailand i slutet sv januari och sedan vara där några veckor! Ska dock backpacka så åker sedan vidare men vore kul att ha någon att starta resan med! :)
Av Sol_34
9 jan. 2017 18:36
Citerat från Sannanagel:
Hej :)
Jag tänkte resa själv runt mitten av januari men skulle va kul att möta upp andra :) är mer för äventyr än fest också :)
Har varit i kontakt med ett par andra här som landar i Bangkok den 12:e, mest lockande just nu är att bege sig uppåt i landet med tanke på allt regn i dom södra delarna...

Är själv inne på att trekka lite om det verkar intressant, hojta till isf!
Av Saran_
19 jan. 2017 10:46
Hej,
Jag landar i Bangkok 25 januari på morgonen. Har inga planer på vad som händer sen, men tänker att jag eventuellt ska ta mig till Ko Chang och Ko Mak.
Tänker att mina 12 dagar ska handla om avkoppling, fina vyer, trevliga diskussioner och god mat och självklart en fair share av äventyr.

Nån som känner för att hänga på?