Dyka på Bali

5 juni 2012 14:53
Visningar: 389
Hej! Jag heter Lisette och är en glad och social tjej på 19 år. Jag bor fortfarande hemma och blir arbetslös nu efter sommaren och vill därför passa på att resa med pengarna jag sparat ihop. Jag söker en reskompis till Bali och tänkte åka dit framförallt för att dyka! Jag har aldrig varit på Bali, men har vänner som varit där och berättat om sina upplevelser! Är öppen för andra förslag, men Bali är vad jag har som prioritering just nu. Jag håller på att ta mitt dykarcertifikat på H2O Diving i Borås, så vore bra att hitta någon som redan har ett certifikat :) Planerar att resa nu i september så hör jätte gärna av dig om du är intresserad och har samma drömmar som mig! :)
Av Seeker
9 juni 2012 12:15
ska du åka till Indonesien så finns det mycket mycket bättre ställen att dyka på.
12 juni 2012 16:46
Jag är sugen på att åka till Bali eftersom man kan få se sköldpaddor och delfiner i havet? Men det finns ju finare ställen i Indonesien såklart, vet ett par som ska åka till ett rev som nästan är orört, men dom lägger en hel del pengar på att få dyka där också! Jag är mest nöjd om jag får chansen att dyka i ett tropiskt hav och får se mycket! :)
Av Seeker
15 juni 2012 20:55
okej jag är säker på att du kommer bli nöjd med Bali om det är första gången du ska dyka men som sagt det finns bättre och orörda ställen man kan hitta ifall man har tur;)

lycka till!
Av Meeeaa
19 aug. 2012 22:23
Hej!

Jag heter Linnea och har lite samma tankar som dig! Inte dykning dock, jag hade tänkt åka ner för att lära mig surfa och njuta av landet! :)

Var nere på Bali nu i sommar i 2,5 veckor, det var ett helt underbart ställe som hade ALLT !! Roligt folk, underbar, billig mat, roliga aktiviteter och ett grymt nattliv !! (Mc Donalds homedelivery 24 timmar om dygnet, haha!) Vill så gärna åka tillbaka men att åka ner ensam får mig att tvivla lite, även om jag vet att man träffar sjukt mycket härligt folk där nere! Alla är SÅ goa, och framåt på dessa resor, riktigt kul!

Vart i Bali hade du tänkt åka? Själv var jag i Kuta sist jag var där, riktigt bra! Dyka vet jag dock inte riktigt vart man ska åka någonstans..! :)