DETUR...vågar man åka me dom till Egypt?

Av Taifil
16 feb. 2010 07:36
Visningar: 2058
Har min tankar o ta oss till Egypt me DETUR??? Har bara hört Negativt..Stämmer detta eller e det så att vi bara är snabba på och tala om det som är Negativt??
16 feb. 2010 10:24
Jag har bara åkt med Detur till Thailand 2008 (de flyger iofs inte den sträckan längre) och det var väl inga större problem. Visst, allt var ju inte tip top men det kan man ju inte riktigt räkna med med deras priser.
Så utifrån pris etc. var allt helt ok. Är du över 190 cm kan det nog bli lite väl trångt.
25 mars 2010 15:51
Jag har åkt till Egypten med detur två gånger, de va inga problem tycker jag xD
3 apr. 2010 18:04
Jag har åkt med Detur men har slutat med det. En sak är säker, behöver man hjälp så står man sig slätt. Dom har dålig service, är inte hjälpsam om det händer något och dom har dåliga plan med usel besättning och mat. Nu mera åker jag alltid med Ving. Dom kan man alltid lita på. När det gäller Detur är dom ofta billigare, men man får vad man betalar för. Jag åkte på långresa med Detur till Egypten för 3 år sedan. Jag blev rånad, och hade jag inte andra resenärer som hjälpte mig hade det varit hemskt. Detur hjälpte inte till. Jag blev också sjuk och fick ingen hjälp för att jag inte hade Europeiska flörsäkring- jag hade dock annan reseförsäkring. Nej aldrig mer Detur.
Av Elgona
3 apr. 2010 18:13
jag åker inte med detur mer,åkt en gång med dom till egypten.
Får man problem så inte finns hjälpen där..
Jag har också vänner som åkt med dom o har samma upplevelse.
Jag tycker inte heller att dom är särskilt pålästa....
Av Monca
19 apr. 2010 13:39
Åkte med Detur till Sharm och dom var helt ok. Men valde att inte åka med dom till El Gouna då jag hört så mycket dåligt om deras resor dit. Tog Apollo och var supernöjd med dom som researrangörer! Prismässigt så var faktiskt Apollo billigare än Detur på detta resmål.
19 apr. 2010 22:56
Det är väl som så att den som råkat ut för något negativt skriver om det men har det fungerat som så säger man inget, därför ser man bara dew negativa omdömena
Av Federim
20 apr. 2010 12:28
ALDRIG!
Jag har åkt med detur till Tunisien och gör inte om det!
Dom tar inget ansvar för sina resenärer . flygplanet,personal, hotel va under all kritik och jag är INTE en kräsen resenär.
Min tjejkompis blev kallad för bla. ho*a av hotel cleopatra manager ( Hon avböjde hans inviter)han kom upp på nätterna och knackade på vårt hotelrum när han va full, hans krek fula ord på arabiska åt henne vid poolen( fick det översatt av receptionisten på engelska sen) etc... detur struntade fullständigt i oss och det andra paret där frun blev antastad (tagen på baken).

Aldrig mer detur och aldrig mer hotel Cleopatra i Sousse/tunisien.