Costa Rica slutet av december-fyra veckor!

7 okt. 2017 14:52
Visningar: 184
Jag är en glad, nyfiken tjej som är sugen på att fly kylan någon månad i vinter! Jag har varit intresserad av att åka till Costa Rica i flera år och känner att nu har jag allt som krävs för att kunna åka dit på en längre semester. Jag har nyligen lärt mig spanska vilket underlättar resandet :)! Har ingen kompis som har råd eller tid att vara borta så länge nu i vinter och jag skriver därför i det här forumet.

Jag är intresserad av sol/bad, god mat och att slappa men också att upptäcka landet och dess natur och kultur. Har sett att det finns en del färdiga rundresor/äventyrsresor som låter spännande!

Som person är jag positiv, lättsam, social, lugn och stabil.

Planerar du att göra en likande resa? Då kanske vi kan göra den tillsammans! Hör av dig i så fall!
10 okt. 2017 01:16
Hej Helena

Jag heter Mattias och är från Halmstad. Ska till Costa Rica och Santa Teresa från den 10 dec. Jag ska först gå en surfkurs på 10 dagar med Surfakademin och sedan nog vara kvar ett tag och lära mig mer surf, sola, bada, lite yoga kanske, poquito spanska (vill lära mig men ej läst innan).
Ev. tänkte jag resa runt lite efter nyår främst i Costa Rica men ev. ett par andra grannländer i mån av tid. Än så länge har jag resan utsatt till att åka hemåt 30 januari men hoppas kunna förlänga.
Jag vet inte hur mycket eller 'om' jag kommer resa runt så jättemycket beroende på just HUR bra 'paradis' Santa Teresa är efter vad som sägs men om inte annat kan man ju bara ev. mötas upp där och se.
Att åka på val- och delfinsafari vore ju nice också. Jag vill först och främst åka till Santa Teresa och 'träffa nya människor'. Kanske blir man en bil sen med en härlig "road trip".
Nåja, adda på Facebook om du vill så kan vi ju se hur det ser ut.
Mvh
Mattias Larsson
(Logga in för att se e-postadress)
11 okt. 2017 00:08
Hej Helena!
Söker en eller flera personer att resa med i vinter till Costa Rica. Var där förra vintern och det är ett absolut underbart land! Själv är jag från Åkersberga och arbetar för att kunna resa bort någon månad.

Det jag planerar att göra i Costa Rica är bl.a rafting på floden Rio Pacuare, hästridning till vattenfall, mycket zipline, monteverdes regnskogar och mycket mer. Jag tycker om att ta det lugnt några dagar för att t.ex ligga på stranden, men det jag främst är ute efter är äventyr ;). Jag reser gärna runt och ser nya delar av Costa Rica och upplever ännu mer av deras kultur och natur! Har knytit ann några kontakter senast jag var där som gärna vill ha besök igen.
Intresserad? Hör gärna av dig! Facebook: Vendela Wester
Mejl: (Logga in för att se e-postadress)
11 okt. 2017 09:04
Jag kan också tänka mig Costa Rica från 29 december - 14 januari ungefär :) vill också till monteverde, surfa, zipline, river rafting osv :)
11 okt. 2017 10:11
Citerat från Elinwannong:
Jag kan också tänka mig Costa Rica från 29 december - 14 januari ungefär :) vill också till monteverde, surfa, zipline, river rafting osv :)
Men gud vad kul att höra! Har du facebook så vi kan höras lite mer där? :D
11 okt. 2017 15:32
Ja absolut! Elin Wannong heter jag där 😊
11 okt. 2017 19:38
Vad kul att det finns flera med samma planer :)! Lägger till er på FB!
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
13 okt. 2017 01:05
Cool. Ni verkar ju få det 'fixat' - redan ett gäng. :)
Om ni känner för det så adda mig också så ser vi om vi har gemensamma planer.
Om inte så lycka till! :)
Mattias Larsson