Costa del sol - tips på icke-turistsaker?

26 apr. 2017 12:18 (redigerad)
Visningar: 1403
Hej! Vi åker till Torremolinos i sommar, nära Malaga. Jag vet att spanska solkusten är ett populärt turistmål för svenskar, så jag tänkte att det borde finnas någon/några här som kan området. Jag skulle vilja ha tips på saker att göra, utflykter, avlägsna stränder och restauranger (i Torremolinos). Ja, you name it :-)
Av Jenni_b
26 apr. 2017 13:50
Ja va där prec på praktik hos indigo travel & events . Kan rekomendera Ronda , Nerja och Mijas , marbella och Bolonia för att komma iväg till en fin strand. Man kan även göra dagsturer till marocko . Har en blogg ja gjort me info o tips jennislia2och3.wordpress.com . Va på en restaurang i fuengirola med bra tapas + flamenco show tipi tapa restaurang. bodde i benalmadena å jobba i fuengirola. I torremolinos fanns de fullt me gaybarer / irish bars å såna typer av restauranger så tips är att äta på restauranger vid stranden där maten är bättre och de mer avkopplat om man ej vill ha oljud
Av Mirreli - Reseguiden.se
26 apr. 2017 15:03
Om ni planerar att hyra bil så skulle jag säga att välj riktning in mot bergen och ni kommer upptäcka så många fantastiska ställen att se, kör mot Granada (Sierra Nevada)/Sevilla/Cordoba. Jag och min man har upplevt stora delar av inlandet på detta sätt och upplevt massa som man inte kan hitta vid kusten.
2 maj 2017 11:54
Nerja svårslaget, Torre del mar annan bra strand. Ronda, Colmenar och Comares mysiga bergsbyar. Sierra Nevada och La Vinuela för naturupplevelser. Granada är ett måste om en har möjlighet. Jätte mysig stad plus Alhambra. Malaga i sig finns en hel del med. Picasso museum, katedralen, tjurfäktningsarenan och romerska teatern.