Classic Travel

Av Faluns
27 dec. 2009 11:47
Visningar: 618
Är det någon som har testat Classic Travel och åkt med dem...de verkar ha bra priser osv... vi ska åka nu i början av feb 2110 till thailand ...vi tar gärna tips
Av Katitzi
28 dec. 2009 14:44
Vet inte om jag bara hade otur, men jag har ingen bra erfarenhet av dem. Bokade hotell i Kata jan.2007ett halvår i förväg. När det började närma sig slutbetalning var vår bokning borta och en ny på samma hotell skulle bli mycket dyrare! Förlorde några hundra på bokningsavgiften, men valde att boka hotell genom Fritidsresor istället. Det var vi nöjda med. Lycka till med resan! Katitzi
Av Cala
2 jan. 2010 00:01
En bekant åkte med dom för ett par år sedan. Hon var helnöjd.
2 jan. 2010 13:59
Hej!

Du bör boka din resa via ett företag som har statlig resegaranti - när jag kollar här http://www.kammarkollegiet.se/resegar/ftgsok.asp hittar jag INTE Classic Travel (och det står inget på deras hemsida heller).

Det är annars lätt att köpa en reguljärbiljett direkt hos ex SAS eller flygstol hos Ving/Fritidsresor, boka hotell på ex Sawadee.com (tyskägd sajt!) och sedan maila hotellet om upphämtning på flygplatsen. Det brukar också vara rejält mycket billgare att fixa resan själv med större flexibilitet och bra flyg (vi föredrar att flyga Thai, SAS eller Lufthansa - de har bra avstånd till framförvarande säte samt bra avgångstider).

Vi gillar Krabiprovinsen - vi flyger regulärt till Bangkok (du kan också flyga till Phuket), därefter inrikes till Krabi flygplats och ca 1 vecka i Ao Nang och sedan ytterligare en dryg vecka på Koh Lanta. Vi brukar avsluta med några hektiska dagar i Bangkok med shopping på bla MBK och Pratunam market. Från Koh Lanta är det lätt att ta sig ut till mindre öar och bo någon natt eller två där ex Koh Muuk och Koh Ngai om man vill ha lite "Robinson Crusoe"-känsla.