Central/Sydamerika i höst

5 sep. 2015 18:02
Visningar: 23
Hej!
Jag kom spontant på i veckan att hej visst hade det vart sjukt skönt med en resa i höst till något varmt land. Jag har vart i Asien förut och känner med råd & tips från vänner att det är central och Sydamerika tur. Jag kommer inte att vilja åka runt allt för mycket utan kan tänka mig att stanna på ett ställe under en längre tid och ta det lungt. Jag älskar att vandra, uppleva både natur och kultur, träffa nya människor och ba ha allmänt roligt! För mig är det viktigt att den/dom jag reser med att kemin klickar så att en både kan lita och känna sig bekväm med sitt sällskap. Jag har dock inte bestämt så mycket mer än såhär och att jag gärna åker i oktober- december/januari.
Du/ni som känner att ni delar samma intressen, hojta till!
KRAM
7 sep. 2015 20:13
Hej! Jag tyckte detta lät skitnice. Elina Nordström på FB! Skriv gärna:))
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Alexaf
10 sep. 2015 10:15
Hej!

Jag har gått lite i samma tankar, vore jättekul att resa runt lite i området och träffa folk, vandra och se nya platser. Har tidigare rest en del i Asien och i Mexiko, men känner nu att det vore superkul att se mer av Sydamerika! Hör gärna av dig ifall det låter som en plan!

Kram
21 sep. 2015 21:15
Hej! Hur går det med era resplaner?
Jag vill iväg 2nov-15 december!
Älskar Latinamerika och kan tänka mig lite varsomhelst men helst vid kusten.
Backpackade förra året och känner mig lite för trött för det i år hehe. Så om någon är intresserad av en lite lugnare semester, kanske hyra en lägenhet så får ni gärna höra av er!
21 okt. 2015 17:00
Hejsan! Vet inte om jag hoppar pa den har traden lite forsent men jag testar! Jag befinner mig i Buenos Aires just nu och soker reskompis! Volontarar just nu, men om dryga tva veckor skulle jag vilja resa vidare, garna men inte nodvandigtvis i Argentina och Chile. Natur, kultur och manniskor stammer in pa mig ocksa! Vore jattekul att hora fran er alla sa skriv garna till mig pa facebook. Ar glad, flexibel och social!