Central Andaman Sea NU

Av Emmar
18 nov. 2010 12:19
Visningar: 180
Hej gänget!

Vi åker om ett par dagar till fina goa Thailand. Sitter och kolla lite boenden, vi tänker stanna på Phi Phi ett par dagar innan vi drar vidare till Lanta. Är det rätt uppfattat att det är betydligt dyrare att bo på Phi Phi? Vi landar i Phuket, åker sedan till Phi Phi och till sist Lanta. Finns det något alternativ ett par nätter som är värt att stanna till på?
Var på Phi Phi Island ska vi bo och var stannar båten från Phuket?

Tittat lite på vädret och som det ser ut nu gör vi bäst i att ta hela regn outfiten med sig. Ska man ta det med en liten nya salt? Hoppas så :)

Någon som har en liten input att komma med?

Tack! Emma
Av Stoffs
18 nov. 2010 13:31
Tjenare Emma.

Båten från Phuket till Phi Phi lär stanna i färjeläget som ligger på motsatt sida från den stora badstranden. Direkt vid bryggan går det att boka de olika hotellen som finns på ön. När man valt hotell kommer personal från hotellet ned och leder er till rummen.

Vi valde att bo på Phi Phi viewpoint som ligger i slänten vid hörnet av stranden! Underbart läge och ett klart prisvärt hotell! Ta ett rum med air con dock, med takfläkt blir det varmt :)

Info från vår vistelse finns här: http://stoffs.blogspot.com/2010/01/thailand-ett-storslaget-aventyr.html - Dag 10 till Dag 12.

Var försiktig med deras egna hotellrestaurang bara, vi blev magsjuka efter att ha ätit på den sista dagen....

Hoppas resan blir trevlig!