Bolivia --> Brasilien hösten 2014

Av Futural
23 mars 2014 10:15
Visningar: 319
Hej alla äventyrare!
Jag vill backpacka i Sydamerika hösten 2014, typ september och oktober . Min plan så här långt är att börja någonstans i Bolivia för att sedan ta sig till Brasilien. Vill gärna till Rio de Janeiro och har även en kompis och lite släkt i Sao Paulo vilka jag så klart hade varit supertagg på att besöka :)

Om jag inte hittar någon kommer jag resa själv men det hade varit kul att resa med någon vart fall en del av turen. Så om du är sugen att följa med på en del av denna resa så hör av dig! :) Inget är spikat än så jag är väldigt intresserad av förslag också!

/Emma
Av Sofieso
23 mars 2014 10:22
Jag är verkligen intresserad av den planen. :)
30 mars 2014 14:38
Hej! Jag är inne på samma spår och vill gärna resa runt i flera länder i sydamerika. Min plan är dock att starta i Chile då jag har min familj där, men inget är bestämt än. Sedan skulle jag vilja ta det lite som det kommer, typ se lite allt möjligt men vill också framförallt jättegärna åka till Brasilien! Men mina tankar går kring hur bra det går att resa runt själv i sydamerika, så vill också gärna hitta någon att resa med en bit! Eventuellt kanske mötas upp i Bolivia? Som sagt så är även jag väldigt öppen för förslag och håller just nu på att kolla runt efter massa olika alternativ.

/Antonia
2 apr. 2014 07:56
Hej alla!
Jag vill också backpacka i Sydamerika till hösten/vintern. Hade tänkt att vara borta lite längre och besöka flera länder som Argentina, Chile, Peru, Ecuador och såklart Brasilien. Även om man inte följs åt hela resan hade det varit roligt att kanske mötas upp någonstans och resa en bit tillsammans. Hör gärna av er!
29 apr. 2014 20:52
Hej på er!

Jag och min sambo åker till Brasilien den 31 maj, sedan vet vi inget mer. Vi vill resa vidare i syd- och centralamerika.

MEN jag har läst att det kan vara problematiskt att resa in i Brasilien utan att ha biljett därifrån. Är det lika i flera länder där? Hur gör man isåfall om man vill vara spontan backpackare?

Allt gott!

Jennie
1 maj 2014 18:52
Hej!

Jag är absolut intresserad! Vill iväg från Sverige i höst/vinter och har varit inne på Asien tidigare men är absolut även intresserad av Sydamerika, huvudsaken är att komma iväg från Sverige och vardagen. :)

Hör gärna av dig till mig.

Mail: (Logga in för att se e-postadress)
Facebook: Ewa Jacobsson
Av Isidora
10 juni 2014 19:05
Hej! Jag har också planer på att åka till Sydamerika i höst, jag börjar i Rio eller Buenos Aires, vill även till Chile och kanske Peru. Skulle vara kul att mötas upp på vägen! /Emma
8 aug. 2014 13:07
Hej! Mitt namn är Rebecka underkläder och jag är 24 år gammal. Jag har liknande planer höst/ vinter 2014-2015 då jag vill göra central och Sydamerika. Jag är tillgänglig från september 2014 och kan stanna så länge man känner för det.
Hör gärna av dig,
(Logga in för att se e-postadress)
Mvh,
Rebecka