Boende på Koh Lipe med barn

Av Carlun
21 juni 2017 21:20
Visningar: 721
Hej,

Vi har varit på Koh Lipe två gånger och älskar ön! Nu planerar vi för att åka igen i vinter (februari/mars). Vi har fått en dotter sedan vi var där sist och hon kommer vara 1 år när vi åker.

Har ni några tips på boenden? Vi har bott på castaway tidigare och vi älskar det men blir tufft med en 1-åring och en brant trappa. Vi har kollat på deras enplans bungalow om det kanske skulle vara ett alternativ men vi är rädda att den blir för varm utan AC och kanske mycket mygg eftersom dom ligger längre in. Någon som bott i dom?

Vi var på Koh Lipe senast januari 2015 och det byggdes en hel del nya resorter då så har säkert tillkommit en del som vi inte har koll på. Vi har tänkt stanna 3 veckor på Lipe så boendet känns viktigt för oss.

Tips mottages tacksamt!

Mvh

Caroline
21 juni 2017 22:59
Hej!

Vi var på Koh Lipe med hela vår familj. Vi bokade 5 bungalows både front row o längst bak. Vi älskade stranden och att den ligger på stranden. likaså att det ingick frukost. o att det inte låg mitt i smeten.
Jag kan varmt rekommendera Wapi resort :) Ingen pool o kanske ingen lyx men fullt tillräckligt :)

Åh vad jag vill åka tillbaka. det enda jobbiga med barnen var resa dit med flyg, båt o väntan på visum etc. tyckte vi.

mvh
JOsefine
Av Carlun
21 juni 2017 23:32
Har kollat in Wapi resort nu och det ser riktigt fint ut :) Garden bungalow eller Deluxe Bungalow är i sådana fall det vår budget håller för. Vi har som sagt tänkt stanna 2-3 veckor. Tror du att det funkar?
Hur länge var ni där? Åkte ni via Bangkok till Lipe?
22 juni 2017 00:00
Vi bodde i en garden bungalow med vårt barn. be om en som inte ligger precis där alla kör in till resortet. oja, skulle själv vilja åka dit o vara där så länge :)

Vi åkte via Kuala Lumpur - Langkawi. Kan varmt rekommendera Kuala Lumpur :)

mvh
Josefine
Av Carlun
22 juni 2017 07:26 (redigerad)
Tack för tipset!
1 juli 2017 06:16
Mali på Pattaya Beach är toppen! Det ligger vid en lugn del av stranden, så ni behöver inte bekymra er över att bli störda av båttrafik.