Boende Mexico

Av Susabel
22 sep. 2013 20:09
Visningar: 849
Funderar på att åka till Mexico i februari och sitter nu och kollar på lite boende.
Dyka utanför Cancun och en cabana i Tulum mitt på stranden och bara få känna lugnet och höra havet är vad jag vill ha. Undrar dock om man bör förboka boendet eller om det är enkelt att göra "Walk Ins" på hotellen i februari då jag planerar att åka runt lite mellan Isla Mujeres, Holox och Tulum.

S
Av H20pae
23 okt. 2013 11:14
Hej. Jag funderade på likvärdig resa. Det billigaste är om man hyr en lägenhet en hel månad. Nackdelen är att man blir lite låst. Jag hittade lägenhet i cozumel jättebilligt och tänkte boka det då dykningen där ska vara bäst. Sedan läste jag på dykarna att den ön var "tråkig" och man skulle undvika den och även cancun. Tulum rekommenderades starkast. Självklart hinner man ju se allt på en månad så Walk in kanske är det roligaste sättet att resa på. Vill du ha resvän är jag på!
23 okt. 2013 20:09
Håller med om att Cozumel skulle kännas tråkig i en månad. En månad i Tulum känns också som något av en utmaning för tålamodet.
Av Susabel
23 okt. 2013 20:16
Men om man ska dyka vid http://www.underwatersculpture.com/ så har jag förstått det som att Cancun är bäst och närmast att bo i för där ligger största utställningen. Tänkte boka en vecka i alla fall och sen kanske chansa på att man hittar en skön Bungalow i Tulum sista veckan. Blir nog bara borta drygt tre veckor..
24 okt. 2013 07:01
Hej, är också på väg tre veckor i mars. Tänkte stanna en vecka i Tulum, besöka bl a Chichen Itza och sedan ta mig upp till Playan med avstickare till Isla Mojeres. Tror att jag inte åker till Holbox den här gången då jag varit där två ggr tidigare. Känner någon till billiga och helt ok boende längs med kusten fr Tulum till Playan, gärna på stranden...men då går väl priset upp, kan jag tänka mig.
24 okt. 2013 22:57
Hej!
Tänkte haka på i denna diskussion. Kan inte bestämma mig för att åka till USA eller Mexiko...det lutar åt Mexico i augusti 2014 men jag är nyfiken på om någon vet hur det är att resa i Mexiko med barn?
Tänkte resa med mina söner: 11 och 9 år.
Vi startar resan i Tulum för att så småningom ta oss till Kopparkanjonen och El Chepe.
Någon som har några erfarenheter eller tips angående detta?