Boende i Ponta Negra, Brasilien

3 mars 2008 22:52
Visningar: 975
Har precis kommit hem efter en underbar semester i Brasilien. Har funderingar på att åka tillbaka nästa år men det finns så få hotell med Ving och de är ganska dyra och ligger inte så bra till. Undrar om det är någon som kan rekommendera någon pousanda eller hotell som ligger nära strandpromenaden och inte är alltför dyr? Hemsida eller mailadress?

Pernilla
Av Zappe50
4 mars 2008 00:53
Hej Pernilla !
Vad trevligt att du/ni gillade Brasilien !
Jag har hittat några sidor som kan vara till hjälp vid val av Pousada eller hotell !

http://www.hoteis-pousadas.com.br/natal/hotel_pousada.htm

http://www.feriasbrasil.com.br/rn/natal/hoteis-pousadas.cfm

http://www.natal-brazil.com/portugues/

http://natguia.com.br/natguia.php

http://guiadenatal.com/

Men varför inte ta buss eller taxi till Pipa eller min favorit Barra do Cunhau' som ligger bara ca. 45 min med bil söderut längs kusten. Mycket trevligare tycker jag.
I Pipa kan jag rekomendera "Pousada das Fadas" som drivs av en mycket trevlig man som heter Ricardo. Pris för rum med frukost och ac. ca. 90 Reais. Samt Pousada "Maturi" som är mycket frächt och kostar ca. 80 Reais men då ingår det inte frukost. I stället har dom förutom ac också en himla skön pool !
I Barra do Cunhau' finns det förutom mycket trevliga och bekväma Blue Dream Resort ( www.bluedreamresort.com.br ) som är svenskägt men dessvärre dyrt ! Där kostar rummen ca. 290 Reais. Jag känner tyvärr inte till de övriga pousadornas namn där men jag minns att jag såg anslag med priser under 100 Reais.
Hör gärna av dig om du vill ha mer information !
Urmas / Campina Grande / Brasilien
Av Carinas
25 mars 2008 23:35
Hej jag har också underbara minnen från Brasilien ifjol......vi bodde på Morro do Careca - ett Vinghotell - som är en supermysig pousada i slutet av strandgatan, vid vändplatsen! Har du kollat in det stället? Är ofta rabatterat av Ving dessutom.
Observera att de har rum med eller utan balkong, de rum som har balkong har denna mot havet = super!fint!
27 mars 2008 23:52
Undrar hur mycket är 100 Reais i kronor ?
14 juni 2008 19:50
kan bara hålla med carina om att hotellet moro do de carre är super bar aldels vid tsarnde var där i nov2007-dec 2007