Bli min reskompis i Thailand 2v i mars!

Av Wonsan
5 jan. 2012 12:26
Visningar: 319
Har tänkt åka till Thailand de två första veckorna i mars. Bokar troligen en flygstol och sedan har mina tankar vart att åka bla till Koh Chang och vara lite i Bangkok. Men är öppen för förslag!
5 jan. 2012 13:00
Hej! Jag har också funderat på att att köpa flygstol till Bangkok, vara där ett par dagar och sedan åka vidare till Koh Chang. Totalt 2v. Men jag kan inte åka i mars. Antingen måste det bli avresa nu på måndag 9/2 eller avresa någon gång mellan 6/2 och 18/2. Ett par andra på jobbet ska ha semester i slutet på jan. resp. början på mars och jag kan inte ta ledigt samtidigt. Hör gärna av dig om du skulle kunna tänka dig att resa vid annan tidpunkt än i mars.
Hälsningar
Solkvinnan
Av Wonsan
5 jan. 2012 20:21
Hej!
Så roligt att vi hade tänkt lika! Men tyvärr kan jag inte få semester förrän då. Jag kan aldrig ta semester med kort varsel fast jag skulle velat och tycker det är roligt. Men man kan ju åka någon annanstans den tiden eller du vill helst åka nu i februari?
6 jan. 2012 09:48
Hej Wonsan!

Egentligen spelar det inte så stor roll för mig när jag åker på semester. Anledningen till att jag är begränsad är för att på jobbet är vi inte så många så 2 personer kan inte åka iväg samtidigt. En tjej ska till fjällen 1v fr.o.m 29/1 och sedan åker nästa pers. till Thailand 2v fr.o.m 9/3, tror jag det är. Därför måste jag pricka in min resa mellan andra veckan i februari och vara tillbaka senast 9/3. Jag skulle kunna tänka mig att åka till många andra ställen än Thailand, egentligen t.o.m hellre, eftersom jag redan varit i Thailand 2 ggr och i Malaysia 1 gång (vilket är ganska likt). Har tittat på Aruba, Tobago, Sri Lanka, Vietnam och Indien. Kul att uppleva nåt nytt! Har du varit på några av dessa platser? Men....... självklart skulle jag även vilja komma tillbaka till Thailand, det kan man aldrig få för mycket av. Vill absolut se Bangkok och Koh Chang ev. med en liten tur över till Kambodja. Skulle du kunna få semester sista v i feb. och första i mars? Eller är det för tidigt?
Hälsningar
Solkvinnan
Av Wonsan
6 jan. 2012 19:27
Hej!
Jag ska ta och fråga min chef om ändra semester men jag tror inte det går för det är svårt med vikarier. Lägger mitt schema från den 4mars och då kan hon ordna vikarie eftersom schemat ej är lagt.
Varför jag skulle vilja åka till Thailand är för jag aldrig har varit där, men min dotter har varit i Vietnamn, Kambodja och vad jag kommer ihåg tror jag hon tyckte Vietnam var bättre. Men jag hör av mig på måndag när jag pratat med chefen men ..... hoppas kan man ju alltid =)
7 jan. 2012 18:45
Hej!!
Jag åker till Thailand 20 februari och tänker stanna till 14 mars. Flyger till Bangkok -----> Trat och tar mig sedan vidare till Koh Chang.
Om du inte ändrar din semester kanske vi kan hitt på ngt?
Av Wonsan
11 jan. 2012 15:56
Hej Solkvinnan och Skorpionen!
Först ett svar till Solkvinnan det gick inte att ändra semestern tyvärr. Jag har kollat resa och bokat en flygstol den 4 mars och kommer hem den 19. Nu kan man planera lite, tror nog då att det blir Koh chang och ev ngn mer ö kanske och sen avsluta med shopping i Bankok. Hemresan är bokad därifrån. Vi kan ju se om vi kan fundera ut något..
Hälsningar Wonsan
11 jan. 2012 22:43
Hej Wonsan,

Hoppas du får en fantastisk reseupplevelse! Tyvärr kan jag ju som sagt inte åka i mars, men kommer antagligen att åka med en väninna eller med min son i februari, v 6 och 7. Antingen blir det Thailand eller ev. Aruba/Bonair om det dyker upp en billig flygbiljett som passar med dagarna. Kanske kan vi resa ihop någon annan gång, om du vill.
Ha det bra

Hälsningar
Solkvinnan