Billig bra Frukost/Brunch i Barcelona?

31 mars 2016 20:27
Visningar: 2130
Hej!
Vi är två som åker nu i maj till Barcelona för första gången. Och vi ska bo nära Metro Universitat i stadsdelerna Eixample/Barri Gótic. Har köpt guidebok och karta och läst lite om olika mat/cafe ställen. Men tänkte fråga här om ytterligare tips =D
Av Mikado
31 mars 2016 22:47
Har ätit frukost ute i Barcelona ett antal gånger men tycker oftast att det är dyrt och inte särskilt mättande. Jag föredrar att köpa frukost i någon matbutik, de brukar ha bra färdigskuren frukt, youghurt, bröd osv. och sätta mig på stranden eller i någon park och äta. Både mer prisvärt och dessutom mysigt!
Av Anneli1
1 apr. 2016 14:57
Tror tapasstället heter Oreo (?) superbra och mycket att välja på . nära ett torg jag glömt namnet på men nära Rambla och kan ligga i gamla stan Adresskortet ligger hemma;)
4 apr. 2016 11:53
Tackar för svar!!
Att köpa egen frukost är ju också ett alternativ. Vi kommer bo på TOC Hostel och vi köpte inte till frukost. Jag vill inte betala 60-70 kr för en frukost som jag inte vet hur den är. Tänkte ev. köpa till den där i så fall om den verkar prisvärd.

Mvh Maia
Av Zxcvbn
11 apr. 2016 06:52
Ett alternativ är att provsmaka frukosten som serveras på lunchställen.

Det andra alternativet är att köpa hem färska baugeter och Chorizzo och juicer från mataffärer och ta med hem till rummet. Så brukar Jag göra. Gott med dagsfärska baugeter och riktig Chorizzo.