Besked om nytt svar i diskussion man deltar i

Av Mariat
25 juli 2010 15:44
Visningar: 136
Saknar en funktion som gör att man får besked om när någon svarat på en tråd man tidigare svarat på, är ju intressant att följa svaren, men det är fullkomligt omöjligt att hålla reda på trådarna i denna djungel av trådar.

En sådan funktion finns ju redan för trådar man skapat själv, så det borde ju enkelt gå att fixa också för andra trådar. Alternativt kan man ju under inställningar själv välja vad man vill få besked om, ifall någon skulle svara på så många trådar att de känner de blir "bombade" av besked....
Av Ellinor
26 juli 2010 09:53
Hej Maria,
Tack för din feedback! Jag tycker att det låter som ett jättebra förslag. Man kanske antingen kan sätta en liten kryssbox där man svarar i respektive diskussion eller göra en funktion under kontoinställningar.

Just nu är det semestertider och ont om folk på utvecklingsavdelningen men jag ska se till att de får ditt förslag efter ledigheten!

Ha en fortsatt fin sommar!
Vänliga hälsningar,
Ellinor
Av Tomas - Utvecklare Reseguiden.se
31 juli 2010 17:19
Håller med om att det kan bli bättre att få svar på diskussioner man skriver i. Får kolla på det inom kort.

Dock finns det en funktion på profilsidan under Mer > Diskussioner där du kan få en liten översikt.

mvh
Tomas
31 juli 2010 22:08
Jag undrar vad "BEVAKA" som står överst i varje tråd är?
Betyder inte det att man kan välja att följa en viss tråd?
(Jag har aldrig testat den så jag vet inte, men det är säkert nån som vet)

Det är ju inte alltid man bryr sig om vad andra skriver efter en, så en sån funktion måste vara valbar precis som Mariat skriver.
Av Ellinor
18 aug. 2010 11:52
Hej på er,
Nu har vi en ny funktion (precis som Nisse2ears påpekar) där man kan klicka "Bevaka när nya svar tillkommer i diskussionen" samtidigt som man svarar på tråden. Kryssrutan visar sig först när man valt "Skriv kommentar". Du kan också välja att gå in på en tråd och bara klicka "bevaka" längst ned i tråden, utan att lämna ett svar.

Vänliga hälsningar,
Ellinor