Båtluffa i Grekland/Europa sommar 2016!

13 okt. 2015 22:00
Visningar: 44
Hallå alla glada!

Drömmen sedan länge har varit att båtluffa till alla härliga öar runt Grekland, nu vill jag få tummen ur och se till att det händer! Skulle vara helt underbart om man fick ihop några stycken som åker då mina vänner inte har nappat på idén ännu.
Min plan än så länge är väl att vara borta ungefär 4 veckor i juni, vill helst vara så spontan som möjligt och ta öarna som de kommer men har Santorini och Mykonos som ett måste!
Har absolut inga problem med att sen när man kanske känner sig "klar" att åka vidare i Europa några dagar tex Paris, Kroatien, Barcelona!

Hoppas att det finns några där ute som är sugen på samma sak!
Hör gärna av er :D
23 feb. 2016 16:38
Hej!
Jag håller med om att det är en dröm och de skulle va fantastiskt ifall de gick att uppfylla, Rest ganska mycket men aldrig båtluffat eller besökt Grekland, så de är hög tid..
Däremot har jag min semester i juli. Och kan då tänka mig att vara borta 1 månad, ungefär. Om de ändå låter bra kan du väl höra av dig !

MVH
26 feb. 2016 00:06
Hej! Alltid varit en dröm att båtluffa i Grekland! Det gör jag jätte gärna . Har du nån aning på kostnader?
27 feb. 2016 22:58
Heej jag är också jätte sugen på någon resa runt i Europa i sommar! Kan tänka mig både tågluffa och båtluffa, eller varför inte kombinera båda? 😃
Jag kommer vara ledig 4 veckor i sommar veck 29-32 och kan tänka mig att resa ca 3 av dessa.
Hör gärna av er här eller på Facebook så kan vi snacka vidare om någon skön och gärna spontan tjej är intresserad!
16 mars 2016 00:35
Heej!! Jag är jätte intresserad lägg gärna till mig på fb så kan vi prata mer där:) Frida Wiktoria Karlsson 😄
Av Jjennie
16 mars 2016 16:39
Hej! Är detta fortfarande aktuellt? Ska till Asien i april maj men skulle såå gärna vilja avsluta med att båtluffa i Grekland hela juni! Att åka vidare och avsluta i någon storstad hade varit grymt! Hör gärna är dig ifall du fortfarande är sugen ☺️
17 mars 2016 20:25
Hej alla! kul att så många var intresserande av att åka meeeen för mig är det tyvärr inte aktuellt längre då jag åker till australien i höst istället! men låter tråden vara kvar, för det ser ju ut att finnas många andra intresserade! :D ha det så trevligt på eran resa!
16 apr. 2016 16:53
Hej! Är också intresserad av detta så är det någon i tråden som fortfarande är sugen får ni gärna höra av er!:)
18 apr. 2016 00:06
Hej! Jag la precis upp en separat tråd (hade lyckats missa denna..) om exakt det här! Är det någon som fortfarande letar ressällskap?
23 apr. 2016 09:50
Hej! Lyckades missa denna tråd helt! Jag är intresserad. Förstår om jag är väldigt sent ute.. Men hör av er om intresset finns!! :)

/Filip
23 apr. 2016 17:17
Hej är resan fortfarande i planeringen? Precis hemkommen tillbaka till Sverige efter 8 år och har bara varit hemma i en vecka och börjar bli galen redan. Båtluffa låter ju helt fantastiskt hänger gärna på om det inte är försent. Maila mig gärna eller adda mig på Fb Alexander Haraldsson så kan man ju prata mer där.
16 maj 2016 20:12
Jag är också intresserad av att båtluffa och upptäcka några öar i Grekland hade varit jäkligt nice om man kunde göra det tillsammans med någon har semester v,28-31
Avstickare
Grekland Thobo, 12 juni 2019
Updaterad av Hedi26 för 2 dagar sedan
1
Hej, tänkte höra om de finns något där ute som vill följa med på en kort minisemester till solen? Tänkte boka till någon gång mellan den 20/6-7/7. Liten avstickare med någon härligt person skulle varit kul! :)
Grekland i sommar 🌞
Grekland Evii, 15 juni 2019
Updaterad av Thobo för 2 dagar sedan
2
Hej! Jag tänkte resa till Grekland i sommar 1 vecka. Antingen vecka 26 eller 27. Är det någon som har semester de veckorna som vill planera något ihop med mig så hör av dig 🙂.
Jobba på Rhodos!!!
Grekland Norascott, 30 jan. 2019
Updaterad av Gretaheal för 6 dagar sedan
4
Jag har sökt jobb på Rhodos i 3 månader (juni-augusti) är det någon annan som vill med?! Om jag får jobbet ska jag isåfall jobba på Pepe’s Bodega på bargatan. Hade varit kul o resa dit med någon! :)
ca 16/6 Flyg till Aten, Tåg till Korfu, Färja över till Brindisim sen tåg genom Italien
Grekland Axe79, 7 juni 2019
Updaterad av Axe79 för 1 vecka sedan
0
Hej tänkte flyga till Aten, stanna där några dagar, ta tåget mot Korfu, färja över till Italien, och tåga igenom Italien med stopp på olika platser, ev rom, Florens, Venedig, Milano typ Jag är en social trevlig, lättsam kille, som är intresserad av historia, byggnader, mat och vin Hör gärna av er ...
Reskompis Grekland
Grekland Elena39, 8 maj 2019
Updaterad av Hedi26 för 2 veckor sedan
1
Någon rolig människa som är sugen på att hänga med till Grekland i juni v 24 eller 25?
Kos, Grekland (jobb erbjudande)
Grekland Melinis, 4 mars 2019
Updaterad av Hannahnilsson för 3 veckor sedan
5
Hej! Jag åker ner till Kos, Grekland i maj till oktober. Jobbar på nattklubb och vi söker mer personal för säsongen. - Bartenders - Promoters - Servitörer/Servitriser (Ingen erfarenhet krävs) Är någon intresserad? Hör gärna av er till mig snarast så kan jag berätta mer. Mvh Melina

Om Grekland Europa

Här finns pittoreska byar nästan överallt, tusentals vackra stränder och massor av sol och värme. Grekland och dess många öar är ett semesterparadis du kan besöka om och om igen.

Vart du än åker så kommer du att se pittoreska små byar med sina typiska vit-blåa hus, härliga stränder och varmt turkosblått hav. Du kan åka på utflykt till arkeologiska och historiska sevärdheter och avsluta dagen med fantastisk grekisk mat.

Här finns stora öar som Kreta, Lesbos och Rhodos, dit du kan återvända år efter år och upptäcka nya platser. Men det finns också dussintals små öar där det är lätt att åka på upptäcktsfärd, till exempel Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini, och Zakynthos.

Det finns hundratals platser runt om på det grekiska fastlandet som är kopplade till antikens mytologi, militära slag eller dramatiska händelser. Bland annat Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia och Delfi. Det smidigaste sättet att uppleva historien är att åka på en rundtur. Du kan åka på en dagstur eller en hel vecka, och du kan välja mellan teman som ”mytologi”, ”slagfält” eller ”bästa av klassiska Grekland”.