Bästa poolområdet i Las Vegas?

Av Annaer
4 mars 2011 11:05
Visningar: 3018
Åker till californien i juni & tänkte ta en sväng till Las Vegas i 4 nätter.

Vilket hotell kan ni rekommendera i ca 5-700 kr/natt klassen? Vi är ett par i 35-års åldern som åker. Vi har kollat på MGM, Luxor, hard rock & planet hollywood bla.
Vilket hotell har bästa poolområdet?

Tacksam för svar!!

Mvh Anna
Av Hkn
5 mars 2011 14:32
Många hotell i Las Vegas har fina pooler, men om det ska vara lite fart på stället är Hard Rock Hotel (Beach Club) och The Palms (The Pools at The Palms) kända för att leverera.

Och hur balla hotellen än försöker vara, så kan ni räkna med att olika världar kolliderar; unga fitnessmodeller i baddräkt och högklackat och blåhåriga små tanter som tillbringar hela dagarna framför de enarmade banditerna. Båda grupperna behövs för att få lönsamhet på hotellen...

Min upplevelse av The Palms här: http://www.guidebook.se/?p=87

All the best,

:: hkn ::
Av Annl
13 mars 2011 18:02
Hej,

Hotel Paris i Las Vegas är urläckert och har ett schysst poolområde och har du dessutom bokat rum mot poolen och Eifelltornet så har du full utsikt över Bellagios fontäner.

Och du kan få ta dig en tur upp i Eifelltornet också..
14 mars 2011 12:58
Citerat från annaer:
Åker till californien i juni & tänkte ta en sväng till Las Vegas i 4 nätter.

Vilket hotell kan ni rekommendera i ca 5-700 kr/natt klassen? Vi är ett par i 35-års åldern som åker. Vi har kollat på MGM, Luxor, hard rock & planet hollywood bla.
Vilket hotell har bästa poolområdet?

Tacksam för svar!!

Mvh Anna
Kan inte svara på vilket som är bäst och vet inte om Du kan hitta rum till det priset men vi bodde på Mandalay Bay och det var ett fantastiskt poolområde med flera pooler, vågmaskin, sandstrand, en pool som en fors där man kunde åka runt med eller utan "simmring". Hotellet i övrigt var fint, vi hade en 1250 svit (någonting på 1200 var det i alla fall den hette :-) ganska fräck med jacuzi, tv i badrummet o.s.v.
15 mars 2011 18:31
hej Anna!

MGM Grand har ett fantastiskt poolområde!
Här kan du se bild på hela området. Helt klart ett av de bättre.
http://www.vegas.nu/hotell/mgm_grand

Hard rock ska ha ett rätt bra område med vad jag hört, dock aldrig varit där. (är nog rätt mycket fest där) Annars har Mandalay Bay också mycket fint poolområde.

Välj MGM av de du sa :)
Signature at MGM är lite lyxigare men kan vara värt kolla på, ibland har de bra priser. Det är samma poolområde + några extra pooler.

Jag har bott på rätt många av hotellen så har du någon fråga så är det bara att fråga :)

/Joel
Av Triss
18 mars 2011 11:37
Hej!

Mandalay Bay, utan tvekan. Såååååå härligt! Gå in på deras hemsida och ta en virtuell tur. Det är lika fint som det ser ut. Det är billigare om ni är i Vegas måndag till fredag. Boka när ni kommer till USA över nätet på någon av de stora hotellsiterna så får ni ett mycket bättre pris ju närmre ankomstdag ni kommer. På helgerna är det svårare, framförallt när det är stora boxningsmatcher och liknande att få rum till bra pris där man vill.
Lycka till!
Margareta
20 mars 2011 02:10
mmm mandalay är fint :)

Dock kan man bara förlora på att vänta och boka! Jag har själv gjort det misstaget någon gång, väntat och fått betala betydligt mer. Blir det populära dagar kan priserna gå upp mycket i slutet. Det bästa är boka när man vet var man vill och sedan gå in på sidan och söka igen närmare ankomst. Skulle priserna då ha gått ner, går det fint av avboka (gratis) den första bokningen och göra en ny. Eller använda prisgarantin.
Tänk på de "dolda" resortavgifterna hotellen tar ut, står lite mer om det här:
http://www.vegas.nu/hotell

Trevlig resa!