Junys bästa tips i Las Vegas

Juny
Medlem sedan 2006, besökt 37 länder

Foto: juny, medlem sedan 2006
Foto: juny, medlem sedan 2006
Las Vegas är inte bara casinon. Juny har varit där tre gånger. Hon delar med sig av sina bästa tips för en garanterat lyckad vistelse.
Publicerad 10 september 2010

Bo lyxigt till en billig penning, se fontänerna du bara sett på film och hitta den bästa buffén. Här är medlemmen Junys fyra bästa tips över sakerna du inte får missa i Vegas.

1. Bo på The Venetian
Det är världens största hotell just nu (om man räknar in systerhotellet the Palazzo). Det är ett all-suites hotel vilket betyder att de bara har sviter, väldigt fina sådana. Vad sägs om tre platt-tv, bland annat en i badrummet och utsikt över tre av hotellets pooler? Hotellet har en egen kanal inomhus där man kan åka gondol, egen galleria, massa restauranger och inredningen är fenomenal med marmor och gulddekor överallt!

2. Ät på Cravings
Las Vegas bästa bufférestaurang förändrar vad som serveras beroende på vilken tid på dygnet det är. Frossa i olika sorters mat, desserter, kakor och glass! Bra service och du står dig hela dagen.

3. Få en adrenalinkick på nöjesfältet The Stratosphere
Attraktionen Big Shot är något helt annat att åka Uppskjutet på Liseberg eftersom det är 300 meter upp i luften! Finns en ny attraktion som heter Sky Jump där man skjuts ut från ett hustak. Annars kanske hissen upp 108 våningar, för att titta på utsikten, räcker. För härifrån ser man hela huvudgatan i Las Vegas, The Strip.

4. Se fontänerna vid Bellagio
De finns med i flera filmer, bland annat Oceans Eleven och fontänerna “dansar” i takt med musik som ljuder ut över sjön utanför Bellagio.

Massa mer sköna tips och bilder:


Läs hela Junys blogg och vad hon rekommenderar för Vegas-trippen!

Se hela resealbumet här med bilder som inspirerar!

Läs mer om platserna Juny tipsar om:


The Venetian
Mirage
The Stratosphere
Fontänerna vid Bellagio

Hitta din biljett till USA


Hitta billiga resor till Las Vegas här.