Bali i slutet av januari, nån som vill följa med?

Av Mariesl
5 jan. 2016 15:29
Visningar: 57
I slutet av januari, typ den 25e, tänkte jag flyga ner till Bangkok och sen vidare till Bali för en månad med surf, sol och bad.

Efter det ska jag flyga till Cairns och utforska det stora barriärrevet och ha mig i cirka två veckor.
Sen vill jag se Withsundays och annat såklart innan jag åker över till Nya Zeeland i två veckor för att sen avsluta i Sydney. Sen blir det hemfärd typ den 25e mars..

Jag har inte bokat några flyg än så om nån vill hänga på är det bara att göra.. :)

Själv är jag 23 år gammal, glad och spontan. Jag älskar sol och bad, kultur och äventyr! :)
6 jan. 2016 10:25
Hej! Dina resplaner låter precis som mina, en månad i Asien med sol, surf, bad och att bara ha det riktigt bra. Jag har också planerat att flyga till Bangkok den 25-26 januari och ta mig vidare till Bali. Australien låter också underbart men jag måste börja dra mig hemåt i början på mars. Så om du vill ha sällskap dina första 5 veckor så hänger jag jätte gärna på, då det ändå som har hindrat mig från att boka flygbiljetten är att jag inte har något ressällskap!
Hör gärna av dig till mig så fort som möjligt, antingen här eller på Facebook Emma Sofia Carlsson.
8 jan. 2016 09:07
Hej, jag kommer flyga till Bali från Australien runt början av februari. Kanske vi kan mötas upp och uppleva Bali tillsammans. Jag är 20 år ligger gärna på stranden och badar men gillar även äventyr av alla dess slag! :)
Av Lenabra
8 jan. 2016 21:02
Hej, har bokat flyg från Köpehamn till Bangkok den 25 jan, fortsätter till Bali 28 jan och sedan till Cairns 1 feb. Reser ner med vänner till Sydney, men tyvärr fullt i bilen. Tbx i Bali 18 feb, inget planerat men funderar på Ubud och Trawangan på Bali, men får se vad som faller mig in. Ingen surfare dock. :) Kommer att vara i Thailand ett tag plus ev Vietnam och Kambodja eller kanske Myanmar. Åker hem från Bangkok 17 april. Reser själv största delen av tiden, budgetresa.