Bali

Av Fridapa
23 mars 2014 20:33
Visningar: 332
Hejsan!
Har ganska nyligen kommit hem från både Australien och Bali. Blev helt betuttad i Bali och har därför bestämt mig att återvända dit till hösten. Tanken är att jag ska studera på distans och samtidigt bo någonstans gott på Bali.
Vill hyra lägenhet eller hyra in mig på något hus där nere.
Någon som har liknande planer?
Hör av er :)
Av Beamalm
24 mars 2014 00:23
Tjaaa! Jag har tänkt lite samma sak :)!!
Kontakta mig på fb: Bea Malm
Eller på mejl: (Logga in för att se e-postadress)
24 mars 2014 00:58
Jag har också tänkt ta mig någonstans till hösten då jag är trött på vardagen. Är en glad tjej på 24 år! Har fastnat just för bali.. :)
2 apr. 2014 12:22
Hej, jag är ute och reser i asien just nu och till hösten/vintern ska jag till Australien. Tänkte försöka undvika att åka hem däremellan och spendera sommaren på Bali eller någonstans i Indo. Hyra hus osv. Dyrt att resa själv.

När funderar ni på att åka tjejer? :)
Av Fridapa
2 apr. 2014 18:33
Hej :) vi hade tänkt att dra till hösten, förmodligen oktober. Kanske blir sent för dig? Annars är du välkommen :)
Av Marth
3 apr. 2014 10:12
Hej! Skönt att ni är ett gäng som är pepp!
Jag åker till Indonesien mitten/slutet av september och tänkte även hänga en tid på bali, som jag hört sjukt mkt bra om! Skulle va jättekul att höra mer om era planer och eventuellt styra ngt :)
Lägg gärna till mig på fb, marthina fahlberg
3 apr. 2014 11:50
Ahh okay, lite sent. Bör ha tagit mig till Australien då antar jag. Men bestämmer ni er att åka tidigt typ i augusti eller något så kan vi hålla kontakten. Om jag lyckas få tag på något bra ställe att bo osv. Så kan ni komma dit eller något haha :D

Ha en otrolig resa!
29 aug. 2014 09:52
Hej!

Jag heter Sofia och är 24 år, jag är en glad, spontan och nyfiken tjej!
Va kul att se att det är fler som har samma planer som mig.
Jag kommer landa på Bali 28 september och kommer då köra en vecka surfcamp,därefter är min plan att börja utforska Kuta men är även nyfiken på resten av ön.
har ni bestämt något? Bokat resa ner? Hittat boende? Jag är nyfiken på era planer.
Lägg till mig på facebook - Sofia Malmsten.

Woop Woop! :)

30 okt. 2014 09:08
Hej alla Bali-lovers!

Är ni kvar tro? Jag som dig Frida blev betuttad i Bali och är tillbaka på ön den 1.a november. Jag tröttnade på vardagen här hemma så jag köpte en one way ticket, sa upp mig och ja på den vägen är det. Jag har inga direkta planer mer än att jag reser runt så länge sparpengarna räcker.

Jag anländer som sagt den 1:a och ses gärna på stranden för häng, inspiration och nya möten. Hör av er antingen här eller via FB: Lydia Ogunlowo.

/Lydia