Backpacking i Asien

12 aug. 2014 21:00
Visningar: 367
Är en glad och trevlig tjej på 19år som är sugen på att åka ner och backpacka/resa runt i Asien eller Australien. Min tanke är att åka i januari då jag har jobb till första veckan i januari så kan därför inte åka tidigare.

Har inget som helst planerat utan de ända ja vill är att komma bort från Sverige o möta härliga människor och uppleva härliga platser, kanske jobba om de dyker upp något kul. Är nog så spontan som man bara kan bli.
Är du sugen på att dela upplevelsen med mig så tveka inte att höra av dig!
Finns på fb: Linn Carlsson.
20 aug. 2014 17:35
Hej! Letar du fortfarande någon?
Är inne på samma spår som du att åka iväg i januari någon gång. Har du nån tidsplan hur länge du minst/max vill vara borta?
Hör av dig till mig på fb om du är intresserad: Alice Ringvall. (Hittade inte dig där därför jag skriver här)
23 aug. 2014 23:44
Vi är ett gäng på 4 tjejer som ska åka runt i asien från årsskiftet och tre månader framåt. Besöka Thailand, singapore, indonesien, filippinerna och hongkong! Vi börjar i thailand å firar nyår och festar på fullmoon party sedan får vi se lite vart resan tar oss men några "must-do" har vi på listan.

Du kan ju höra av dig om du befinner dig någonstans under den perioden och söker sällskap :D
25 aug. 2014 09:28
Hej! Jag är också sugen på att backpacka i asien och australien! Jag kommer förmodligen åka ner till thailand i oktober med en kompis. Han vill dock bara stanna där tre månader och sen dra hem medans jag gärna hade velat åka vidare efter det. Är alldeles för feg för att åka ensam (även om jag nu funderar på att göra det om jag blir så illa tvungen) Länder jag skulle vilja besöka förutom thailand och austalien är tex filipinerna, singapore och bali. Men jag är jätteöppen för förslag och åker gärna till andra ställen med. Jag vill bara leva för dagen och ha kul, träffa nya människor, festa, uppleva häftig natur mm. Kan även tänka mig att ta nåt jobb längs vägen för att dryga ut kassan även om jag har pengar så det räcker om ingen annan är intresserad av det. Har redan sökt ett par jobb inom event i thailand då jag tyvker att det är ett bra sätt att träffa människor och jag även behöver bygga på min erfarenhet ytligare då jag funderar på att söka in till studier för Musik och eventarrangör till hösten. Skulle verkligen göra mig skitglad om jag fick joina någon av er! Jag är jättespontan så skulle säkert uppskatta de flesta förslag på vad man kan hitta på under resans gång! :D Svara här eller skriv till mig på fb (tror nämligen jag är lättast att hitta :p) Samira Lönning-Naji heter jag där. :) puss och hej!
25 nov. 2014 12:40
Tjoo! Jag å två grabbar drar till Bkk den 13e jan å ska runt i Thailand + lite andra länder under 2 månader! Hör gärna av er på facebook "Tim Bergqvist (sune)" eller kik : 94tibe14 om ni vill ses å ta en öl! Hajjj