Backpackertripp till Thailand!

15 jan. 2014 19:18
Visningar: 495
Jag är extremt sugen på att dra till Thailand i ca en månad!
Vill rida på elefanter,mata apor,gå på full moonparty,bada i vattenfall,hänga i lite sköna barer,snorkla,dricka goda drinkar,bungy,softa vid stranden..ja ni fattar!
Nu är det så att mina vänner antingen är fast med plugg eller jobb så tänkte kolla om det är någon där ute som går i samma tankar som mig? Skulle helst vilja åka i början av mars och komma hem i början av april. Jag är spontan och glad av mig,gillar att prova nya saker och är öppen för det mesta!
Har tänkt mig en budget på max 20 000 allt som allt. Så lägger hellre pengar på nöjen och upplevelser,än på lyxiga boenden.
Så är det någon glad och pålitlig tjej där ute som skulle vara sugen på att planera in en liten backpackertripp så skriv!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Pata13
15 jan. 2014 22:04
Hej! Vi är två killar (25 år) som har bokat resa och landar 20 mars och hem 17 april. Vi har samma tänk som du/ni.
Om du skulle vilja mötas upp där nere så är det bara att höra av sig.
Alltid roligt att träffa nytt folk som man förmodligen aldrig hade träffat annars!
Hade!

/ Patrik
Av Natkarl
16 jan. 2014 21:20
hej!

Jag har samma planer men vill åka i början av feb och vara borta ca en månad.
16 jan. 2014 22:45
Hej! Jag kommer med största sannolikhet att åka till Thailand i början av mars, jag kommer mest vara på Koh Phangan men det vore ju jättekul att möta upp någon där!
23 jan. 2014 14:13
Hej jag ska iväg på samma resa och jag har tänkt åka i april-maj och vara borta ca fyra veckor (inget spikat) jag vill verkligen ha sällskap och är du lite äventyrlig och spontan så ska vi nog komma bra överens! :) hör gärna av dig! :)
Av Natkarl
23 jan. 2014 14:35
Jag ska tyvärr iväg tidigare än de flesta av er. Har bokat 10 feb-10 mars
23 jan. 2014 16:55
Jag åker ner den 25 mars och stannar antingen till den 11 april eller den 17 april (ingenting bestämt ännu). Reser själv och det vore kul att möta upp någon :) maila mig om du vill. (Logga in för att se e-postadress)
Av Yee
23 jan. 2014 23:46
Hej !

Det låter som att du har samma plan som oss typ

Vi är två tjejer och en kille som också vill resa och träffa nya vänner !

Har ni bestämt något mer nu ?
Av Lisant
4 feb. 2014 15:27
Hej Fridaeli!
Jag har likadana planer som du! Hade varit väldigt roligt att resa runt i Thailand en månad. Jag och en kompis hade planerat att resa iväg men då fick hon ett jobb som hon inte kunde tacka nej till... Jag kan dock inte åka förrän 12:e mars. Hur ser dina planer ut nu? Har du bestämt något datum? Finns på Facebook (eller här) Lisa Anttila.
8 feb. 2014 09:28
Heej!
Fick kontakt med en tjej här för några veckor sedan och vi började planera in en tripp ihop,men nu har hon fått förhinder och kan inte följa med pga sitt jobb.
Så är det någon annan som är sugen på att planera ihop nått och dra iväg och backpacka lite? Är ute efter en riktigt härlig och oförglömlig månad i värmen med häng på stranden,en och annan festkväll och nån utflykt! Dra dit man känner för och ta dagen lite som den kommer! :)
8 feb. 2014 16:46
Hej! Jag ska först resa med två kompisar i Indien, men tänkte sen ta mig till Thailand ensam för att avsluta med sol och bad. Kommer nog flyga till Phuket i början av april och vill sen åka runt till olika paradisöar för att njuta av Thailand i några veckor. Hör av dig om du vill mötas upp!
8 feb. 2014 17:14
Hej Frida, Jag va inne på resevän igår och försökte hitta någon att åka med eftersom jag har ingen som kan hänga med alla jobbar eller pluggar, hittade bara personer som ska åka iväg minst 3 månader, tills jag såg ditt nu. Jag är jättesugen på att åka till Thailand å vara borta i en månad och vill åka i början av mars. Jag har precis sagt upp mig på jobbet och känner att det är rätt läge för mig att åka nu. Känner att jag har samma önskemål som du, dock lite rädd för apor kanske men det löser sig la, eftersom min bror är ute nu å reser å berättade att hans vän hade blivit biten av en apa. Hör gärna av dig till mig på E-post (Logga in för att se e-postadress)
Av Madow
9 feb. 2014 02:14
Hej fridaeli! Jag är riktigt sugen på att dra i början av mars och komma hem i april. Har inget förhinder nu arbetssökande, tänkte börja plugga lite på komvux. Men skulle hellre dra en lång resa innan :) Jag är med på allt och impulsiv. Hör av dig!
Av Anthoon
9 feb. 2014 19:51
jag drar till bangkok den 20e mars! stannar där i 2-3 dagar och drar en ner till ko tao för att dyka o ha det gött! möter gärna upp folk då jag reser ensam :) hade tänkte stanna i thailand i ca 1 månad innan jag drar vidare till malaysia
Av Drottye
14 feb. 2014 10:07
Hej! Jag är inne på samma spår. Tänkte åka så snart som möjligt (slutet på feb., början av mars)
Är 19år, spontan och ärlig.
Söker en tjej till resekompis.

Kan även tänka mig en weekend i NY och en i Paris.

Hör gärna av er på fb Ellen Drotty
14 feb. 2014 19:49
Hej hej. Är inne på precis samma spår!

Har precis bokat flyg till Bangkok den 8:e mars, mer än så har jag inte bestämt. =) =)

Åker själv och lite sällskap hade varit mer än trevligt.

Hör av dig till mig på Facebook så kan vi snacka mer. Emilia Berglund heter jag

Ha det finfint.
21 feb. 2014 23:13
Jag och en tjej till drar till Thailand den 12 mars för att backpacka runt en månad! Vi börja på koh phangan för full moonparty och annat roligt! Möter gärna upp folk så det är bara att höra av er om ni är på! ha det bra!
22 feb. 2014 01:21
Jag tänkte själv dra ner till Thailand i början av april och stanna i en månad:) Tanken är att börja med Koh Tao och sedan ta mig vidare till Koh Phangan men är öppen för förslag! Hör av er om någon är sugen på att ta sällskap!
Kan höras på facebook där jag heter Angelica Gullborn eller mejla (Logga in för att se e-postadress)