Backpackar-kompis med start i april

25 dec. 2016 23:28
Visningar: 179
Hej!! Jag är en tjej på 20år och har precis kommit hem från Vietnam, där jag backpackade en månad. Var tvungen att åka hem över jul men längtar redan tillbaka till värmen. Jag tänkte åka ner till Asien igen i vår, April någon gång förmodligen, med start i Thailand och sen ner mot Malaysia och Indonesien. Undrade helt enkelt om någon är sugen på att hänga med till en början!

Jag är go och glad och älskar livet i Asien. Allt från att festa till att upptäcka storstäder eller ligga och slappa på stranden! Hör av er här och sen kan vi snacka närmare på fb :))
26 dec. 2016 18:28
Hej! Har själv tänkt att resa bort i april månad och är sugen på värme med lite blandat av sol & bad men samtidigt lite äventyr i olika städer och lantställen. Är absolut sugen på att följa, än så länge är de bara jag i mina reseplaner men sällskap är alltid roligt. Själv är jag en 20årig tjej som älskar att resa, se välden och träffa människor, enkelt sagt haha. Var och reste runt lite i Thailand förra vintern och var, precis som du, sugen att komma iväg igen direkt när jag kommit hem.

Hör av dig om du är lite nyfiken!
2 jan. 2017 20:16
Tjabba!
Hur länge hade du tänkt vara ute och resa? :D Någon plan redan nu, eller tills pengarna tar slut?
2 jan. 2017 22:08
Hej!! Det hat blivit lite ändrade planer. Istället för att åka nu i vår så tänkte jag dra i slutet av Augusti istället! Mest för att hinna spara ihop så mycket pengar som möjligt - och sen åka ut på obestämd tid! Hur låter det??

Fortfarande samma länder som gäller!
2 jan. 2017 22:55
Jag har en axeloperation som väntar. Så beroende lite på när den blir av så hänger mitt avresedatum på det. Antingen reser jag iväg i början på sommaren, eller i augusti/september som du! Så det låter helt klart kul och intressant fortfarande :D