Backpacka Sydostasien med start i mars

Av _jenny_
9 jan. 2015 15:22
Visningar: 278
Hej alla ressugna! Jag söker reskompisar till Sydostasien med start runt mitten/slutet av mars. Är en 22-årig tjej från dalarna som älskar att resa! Thailand är jag väldigt taggad att resa runt i men vill även ta mig till andra närliggande länder så som Vietnam, Kambodja men det får bli spontant på plats och är såklart öppen för förslag :) Vill se mäktig natur, yoga, ta dykcert, äventyra och uppleva full moon party och bara ta allt lite som det kommer :) Reser gärna med någon öppen och spontan person med en skön inställning till livet :)
9 jan. 2015 21:44
Hej Jenny! Hur länge hade du tänkt vara borta? :)
Av _jenny_
9 jan. 2015 23:02
Jag vet faktiskt inte, men runt 2 månader om vädret tillåter. Har du liknade planer? :)
Av Marrhan
10 jan. 2015 10:35
Hej! Det låter helt fantastiskt. Jag har semester då mitten av Mars och fram. Hade varit kul att åka dit tillsammans. Möjligt jag bara stannar en månad. Men hade varit riktigt kul att ha Thailand som start! Eller om du kanske är sugen på Bali är det ett mål jag har :)
Av _jenny_
10 jan. 2015 19:02
Hej Marrhan! Härligt :) Ja men en månad hinner man mycket på ändå! Jag var på Bali förra året (enda landet i Sydostasien jag varit i) så jag tänkte fokusera på de andra länderna :) Vet iaf att jag vill befinna mig i Thailand den 3:e april då det är full moon party ;) Taggad? Men jättekul om vi kunde göra Thailand ihop iaf :D
Av Talp
21 jan. 2015 23:32
Hej Jenny!
Kommer under hela mars, början på april, befinna mig i Thailand. Tänkte köra koh phangan, Phuket, krabi och sedan kriga mig neråt mot Malaysia.
Tänkte också ta dykarcert någonstans längs vägen, uppleva så mycket natur det bara går och träffa massvis med fantastiska människor.

Vore skitkul om vi kunde mötas upp!! Gapa till isåfall så tjötar vi vidare :)
25 jan. 2015 13:06
Hej! Jag har planer på att åka till Thailand i slutet på mars till i slutet på april!
Jag är peppad på äventyr och ungefär samma saker som du, fullmoonparty, dyka, och bara leva livet :)
Hör gärna av dig om du fortfarande är intresserad 👍
4 feb. 2015 13:32
heeej ! :)
Åh va kul att de verkligen finns andra resegalna människor !!
Jag kan åka när som helst, men jobbar och jobbar just nu för att vara borta så länge pengarna räcker . Jag hade dock tänkt mig kanske 8-8 månader ! Men jag har ingen att börja min resa med, så vore ju galet kul att börja tillsammans ! Jag är sugen på att börja i Thailand och sen ta mig vidare till de länder/platser jag bara känner för, jag är väldigt ....kanske för spontan av mig ibland hehe!
Hoppas någon är intresserad. Hör mer än gärna av er !
Nicole franqueline Rongione på fb !
Av Cissela
4 feb. 2015 14:00
Hej! Jag befinner mig just nu i Kampot, Kambodja. Den 9 februari kommer jag ta mig över gränsen till Vietnam och stanna där i lite drygt en månad, följt av Laos. Vill ni får ni väldigt gärna hänga på! Eller bara mötas upp för en öl någonstans?
Finns på Facebook som Cissela Larsson, skriv gärna till mig där :)
4 feb. 2015 22:26
Har bokat resa ner till Thailand den 10 mars och möts gärna upp! Sara Brandel på fb, skriv gärna där om någon vill :)