Backpacka i Sydostasien

5 nov. 2014 23:22
Visningar: 203
Hallå!

Mitt namn är Ida och jag är 21 jordsnurr. På senaste tiden har det börjat klia i fingrarna, det är dags för mig att göra något annat än att bara arbeta! Jag vill resa, och jag vill att det ska bli en längre resa. Exakt hur länge har jag inte planerat, då jag vill känna mig fri, men blir i alla fall några månader. Jag tänkte åka någon gång i januari. När? Det spelar inte så stor roll! Är väldigt anpassningsbar.

Jag vill åka till Sydostasien, och tänkte börja i Thailand, i Bangkok, då det känns som en bra utgångspunkt. Sedan vill jag gärna besöka grannländerna, så som Vietnam, Kambodja, Laos, Indonesien. Har lite planer på att åka till Bali och kanske gå på surfskola och så vill jag mycket gärna se Giliöarna. Jag vill snorkla och kanske dyka (är lite rädd dock hehe)

Det känns så spännande att resa iväg till en annan världsdel! Jag hoppas på många nya möten med folk, mycket äventyr och fina minnen. Känner att jag vill dela detta med någon och söker därför någon som vill följa med mig på min resa.

Är öppen för olika förslag och kommer vilja göra det mesta under resan! Gillar allt från häng på stranden, till stadsliv. Jag är lättsam, glad och en spontan person och vill därför inte planera resan till punkt och pricka!

Känner du dig sugen på att hänga på så hör gärna av dig så kan vi snacka ihop några schyssta planer!

Jag nås här eller på: (Logga in för att se e-postadress)

Ha det fint! :)
29 nov. 2014 13:54
Hej!

Tänkte dra iväg till Thailand i februari och vara borta några månader! Vill se Sydostasien och göra massa roliga saker jag med!
Är 19 år och vill resa runt, sola, bada, festa, dyka, surfa osv.

Hör av dig om det verkar intressant här eller på Facebook på Elin Thudén