Backpacka i Asien!

13 sep. 2016 15:19
Visningar: 224
Halloj! Jag är extremt sugen på att backpacka i Asien några månader. Tänkte nån gång i januari/februari. Självklart vill jag inte åka själv så letar en eller två sköna tjejer att dela min resa med. Vill inte ha nån festresa utan vill upptäcka och se nya saker. Har inte planerat något mer än de länder jag skulle vilja åka till, tex Thailand, Malaysia, Vietnam, Bali, Kambodja, Filippinerna, Gilliöarna. Kanske en trip till Fiji? Är borta så länge pengarna räcker och vill hinna med så mycket som möjligt utan att stressa.
Hör av dig så kan vi prata lite! Kram Linn
19 sep. 2016 15:04
Hej! Det här låter precis som den resan jag skulle vilja göra i vinter. Skulle gärna prata mer mig dig!
22 sep. 2016 17:33
Hej! Låter också precis som den resan jag skulle vilja göra!
Hade dock velat åka i slutet på oktober till jul typ. Inget ni kan tänka er?
Vet att det inte är långt dit men med snabb planering hade vi kunnat klara det :)
Av Elinord
29 sep. 2016 14:37
Hej Linn och alla andra i tråden! Detta låter väldigt likt mina planer, hade tänkt vara borta i kring 3-4 månader över vintern och siktar på upplevelser och att se nya saker och inte någon fest-resa. Hade dock i mitt huvud tänkt att det vore fett att åka i mellandagarna och få starta det nya året med ett steg ut ur comfort-zonen, men sålänge jag får hoppa över vintern är jag nöjd.
29 sep. 2016 15:39
Vad kul! Hade tänkt att jobba över nyår och fram tills vi ska åka nån gång i januari. Hur ser din plan ut med rutt och så? Något speciellt du känner att du måste göra när du är där?😊
Av Kattise
2 okt. 2016 12:52
Hej!
Jag tänker i precis samma banor, vill mest se och upptäcka! Har inte kommit så långt i min planering ännu, men siktar på att ta mig iväg i början av 2017 och vara borta ett par månader. Är inställd på att åka till Vietnam, Kambodja, Thailand, Malaysia och Bali! Hade tänkt egentligen tänkt åka för ett år sedan, men livet kom emellan, vilket resulterade i att jag ligger i ofas med de kompisar som jag skulle ha rest med. Vore kul att hitta någon/några att åka med :)
2 okt. 2016 17:17
Jag och Jorunn har faktiskt bokat flyg 22/1 för ca en timme sedan! Vore kul att få med nån till! Vi har tänkt Thailand först sen ta oss vidare till Kambodja, Vietnam, Filippinerna, Bali och Gili! Haka gärna på😊