Backpacka i Asien 2016

27 okt. 2015 18:07
Visningar: 43
Hej!
Vi är två tjejer på 20 och 21 år från Örebro. Förra vintern reste vi runt i Asien och nu är vi sugna på att åka iväg igen. Länder vi vill besöka är bla Thailand, Indonesien, Malaysia och eventuellt Burma och Laos - men vi är öppna för förslag! :) Planen just nu är att åka någon gång i mitten/slutet av januari och vara borta i ca tre månader, men det är ingenting som är helt bestämt. Det som vi tänkt oss att göra på resan är festa, sola, bada, upptäcka, prova på nya saker och bara leva livet helt enkelt!

Vi tycker det skulle vara kul att åka ett gäng, så om du/ni har liknande planer får ni jättegärna höra av er, antingen här eller på facebook --> Mollie Silvén eller Julia Jansson

Hoppas vi hörs! :)
28 okt. 2015 10:45
Hej! Jag vill också resa iväg i mitten av januari men har ingen kompis som kan åka med mig. Jag har samma planer som er, jag vill träffa nytt folk, uppleva, festa, sola, surfa, dyka och ha sjukt kul! Skulle vara grymt att åka iväg med ett gäng!

Ska försöka hitta er på facebook! :)
28 okt. 2015 23:22
Hejhej! Är inne på liknande spår vad gäller länder och upplevelser! Tycker också det hade varit kul att åka iväg ett gäng :) Är en 21 årig tjej från Borlänge. Heter Sandra Jansson på facebook och har en strandbild som profilbild!
29 okt. 2015 17:31
Hej!

Jag har samma planer som er ungefär. Dock hade jag planerat att åka lite tidigare, men inget är spikat än! Är erat avresedatum spikat eller skulle ni kunna tänka er att åka lite tidigare?:)
30 okt. 2015 15:56
Tjena alltihoppa :) lägg gärna till mig på Facebook. Hanna Isabelle Sjöberg

Jag är också inne på exakt samma planer och vore kul att mötas upp eller resa tillsammans :)

/Hanna
2 nov. 2015 12:43
Hej allihopa! Är också sugen på att dra i januari o stanna ca 3 månader. Självklart till Thailand o sedan vidare till Malaysia osv. Har inte någon att åka med och är som ni väldigt sugen på att dra ett härligt gäng! Sola, bada festa o upptäcka nytt 😊
12 nov. 2015 04:19
Hej brudar! Jag befinner mig just nu i australien! Jag kommer till Thailand den 2feb till Bangkok! Ska möta min familj i huayang och bo där i en vecka typ, sen drar jag ner själv till ko samui och kopanyang :)
Vore kul med resesällskap då det blir billigare och roligare att bo 2 eller fler än ensam :)

Jag kommer också från Örebro och älskar Thailand! :D
Adda mig på Facebook Kajsa malmgren( håller i en krokodil på bilden)
13 nov. 2015 08:19
Hej! Jag har tänkt åka till Australien från januari 2016. Hade varit superkul med resekamrat. Jag är 25 år gammal, älskar äventyr och att möta nya människor och kulturer. Jag har tidigare resvana från en 3 årig resa jag gjorde mellan 2011 och 2014.
Hoppas vi kan prata mer och eventuellt planera ihop våra äventyr!
Mvh,
Rebecka