Asien i höst 2012 eller vår 2013

11 jan. 2012 12:36
Visningar: 1461
Jag är väldigt sugen på att göra en 3- månaders resa i Asien antingen nu i höst eller i vår 2013. Ingen av mina vänner har möjlighet att åka r/t till jobb och annat därför letar jag nu nya vänner/reskompisar som också vill ut och upptäcka Asien.

Jag har varit där förut, då en 2 månaders backpacking resa, men vill nu tillbaka.

Jag är en, snart 25 år gammal tjej som är lätt att ha att göra med, positiv och nästan alltid glad=) jobbar i vanliga fall som sjuksköterska.

Hör gärna av er=) + Om ni bor i Stockholm då man kan träffas och lära känna varandra innan.
23 jan. 2012 14:29
hej! jag har tänkt åka ner till thailand och kanske även Malaysia på våren 2013 och har inte heller någon kompis som kan följa med. vore kul med lite sällskap!
23 jan. 2012 21:30
Hej!

Jag åker ner till Thailand och Malaysia i november - januari =)

Som det ser ut nu åker jag ner själv, men det hade varit kul att dela upplevelser tillsammans med andra.

Jag bor också i Stockholm så det vore roligt att ses över en fika och diskutera planer :=)
24 jan. 2012 10:13
Heej Jullan och Dani=)

Vad roligt med andra som har samma planer! Jag ses gärna över en fika och diskuterar planer=) Vart i sthlm bor du Dani? har du helt spikat att du ska åka? Blir det bara Thailand och Malaysia för dig?
24 jan. 2012 10:21
Hej Emelie.

Jag bor just nu i Barkarby men kommer att flytta tillbaka till Rågsved om 1,5 vecka.

Du då ? =)

Ja, min resrutt ser utsåhär ungefär: thailand - malaysia- borneo-thailand .

Jag åker i början av november och åker hem i början av januari.
24 jan. 2012 10:33
Heej!

Jag bor i blackeberg nu=) det låter som en bra rutt. Jag tänkte också börja i Thailand tror jag. Det är så lätt att resa i det landet och man träffar mycket med människor, jag är jätte sugen på Borneo, verkligen=D där har jag aldrig varit. Indonesien finns också med i mina tankar och Australien. Det finns så mycket man vill se och uppleva. Men man får nog begränsa sig lite. Jag ska iväg en sväng nu, men addar dig sen under dagen.
26 jan. 2012 19:19
Hej Emelie!

Jag heter oxå Emelie och ska fylla 23 år. Såg din din "annons" här på reseguiden, sitter i samma situation som du, ingen av mina vänner kan åka men jag är så sugen! Speciellt på asien, eftersom jag inte varit där. Jag hade oxå tänkt mig hösten 2012 eller våren 2013.

Jag är oxå väldigt glad och positiv och lätt att göra med :) Tycker jättemycket om att lära känna nya människor och jag brukar gå bra ihop med de flesta :)

Jag bor tyvärr inte i Stockholm men ifall det skulle bli aktuellt så hoppas jag det inte gör något om jag bor en bit bort,

om du vill kan du adda mig på msn eller skicka ett mail till: (Logga in för att se e-postadress) så kan vi kanske prata lite.
23 apr. 2012 20:51
Hej emelie! Jag är också sugen på en 3 månaders resa i Asien, för min del går det bara våren 2013 pga arbete. Vill resa runt så mycket som möjligt i Asien då jag "bara" varit i Vietnam.
Bor i Stockholm, du får härna höra av dig!
23 apr. 2012 21:34
Hej Emelie!:) jag vill iväg på en Asien resa med början jan-2013. Är en positiv och levnadsglad tjej på 20 år som vill upptäcka ett riktigt äventyr. Hör av dig!
24 apr. 2012 11:57
SSK oh yes! Jag tänkte kanske åka ner i augusti till koh samui, men du kanske inte är där då? :)
24 apr. 2012 22:24
Hej Emelie! Jag är en 27 årig tjej som har planer på att åka iväg i mitten av sep /början av oktober och vara borta till jul. Har även jag varit i thailand ett par gånger förr, men thailand är ju ändå thailand =). Jag har inte några spikade planer men är personligen sugen på filippinerna, bali och indien, utöver detta.

Jag bor i stockholm och är dessutom i samma bransh som du ! ;)

Jag ser att det är längesen inlägget är postat, så har du kommit någonstans med dina resplaner??

MVH/(/ Cathrin
24 apr. 2012 22:42
Tjena, tänkte åka ner och backpacka i asien i början på Juni. Har tänkt att börja med Thailand (har varit där 6 ggr innan) men vill även besöka kina, japan, australien och cambodia, tänkte backpacka fram tills oktober så det är bara höra av sig om det är intressant :)
Av Miaege
26 apr. 2012 19:10
Hej hopp! =) Jag funderar också på att åka iväg i höst, varit 2-3 månader i Indonesien förr men vill se mer av Asien! Några planer än? Hör gärna av dig isf =) Alltid roligt med lite ressällskap!
Av Yfjz
1 maj 2012 10:49
Hej,
Jag är en tjej som är 22 år. Jag kom hem i januari från en 4 1/2 månader lång backpackingresa i Asien men har planer på att i september dra iväg igen. Länder jag vill åka till på denna resa är Indien, Thailand, Malaysia, Indonesien och sedan kanske vidare till Australien för att jobba. Jag vill på resan uppleva så mycket som möjligt men även sola, bada och festa. Jag har ingen speciell tid jag bestämt att resa utan fortsätter så länge jag tycker det roligt!! =)

Hör av er om ni har planer på att göra någon liknande resa!
1 maj 2012 21:46
Någon annan som är intresserad av asien; thailand, indonesien, filipinnerna eller däromkring i sommar?
Har varit där tidigare men mååååste tillbaka :)

Är 22 år, bor i Helsingborg; positiv, rastlös och utåtriktad ^^
8 maj 2012 23:43
Är en spotan och uttåtriktad 20årig tjej från Stockholm som också är inne på att backpacka i asien till nästa vår.

Till hösten åker jag och pluggar i Californien till mitten av december, men efter det vill jag luffa runt i Asien i ett par månader. Planen är att komma iväg mitten av februari. Inne på länder som Indonesien, Vietanamn, Thailand, Laos, Kambodja och Inden.

Har rest runt i Asien tidigare under 6 veckor och tycker om att variera livsstil när jag reser. En kombination av att uppleva turistkulturen i de olika länderna, men även ta del av hur invånarna lever.

6 månader kommer jag förmodligen resa runt under våren och kommer möta upp vänner från och till, men en resekompis under en längre tid vore inte fel!

Så hör gärna av dig! :)
Av Herhold
12 juni 2012 21:25
Hej!
Är en 20 årig kille som åker till laos och thailand februari och mars 2013.
Får kanske med mig en kompis annars vore det underbart att få nya vänner.
Av Kiniguw
14 juni 2012 19:35
Heej!

Ska också ner till Asien før 2 månader, mellan December - Februari nångång.
Vill børja med Thailand och sticka vidare till Malaysia, Indonesien, eventuelt ta en svæng i Cambodja.
Har inget direkt planerat førutom att jag ska till Koh Chang och Bali.
Har æven tidigare bott i Thailand i 6 månader før ett antal år sedan.

Ær mest ute efter upptæcka nya stællen, festa och træffa alla skøna mænniskor från alla værldens hørn!

Om någon ær sugen på att hænga med en svæng på vægen, let me know! :)
4 juli 2012 13:04
Hej hej! jag är en glad 19 årig tjej och jag funderar att åka till thailand/asien våren 2013. och jag är i samma sitts som du. jag har vart i thailand 3 gånger och ska åka dit med familjen i 3 veckor över nyår 2012. men jag skulle vilja åka med någon mer jämngammal och upptäcka mer. jag bor i jönköping.
Jag har ingenting spikat och klart men jag är väldigt sugen på att åka :)
10 juli 2012 03:33
Hejsan!
En kille som ska resa till asien / Thailand för att plugga på distans och leva livet:) Söker lite resekompisar här och bor i västerås:) Så hör av dig om resan blir av:)
17 juli 2012 10:20
Hej Emelie!

Jag har ungefär samma planer som du, ingenting bestämt utan jag tar resandet som det kommer. Har bott i Australien, Perth i 5 månader förra året och varit på Bali i en månad vilket öppnade mina ögon för Asien. Jag skulle också väldigt gärna åka till Australiens östkust och till Nya Zeeland.

Det skulle vara toppen att höra ifrån dig =)

Camille
Av Jooss
6 aug. 2012 15:15
Hej!

Jag är inne på samma spår som dig men kan bara åka i vår pga praktik.
Jag är en glad och spontan tjej på 19 år som bor i Stockholm.
Vill gärna åka till Asien men vill även besöka Australien en sväng

Josephine.
Av Nywertz
17 aug. 2012 12:23
Heej! Jag håller på att planera en långresa och har tänkt att få med Thailand, Filippinerna och Bali, inget som är helt bestämt så jag är öppen för förslag :)

Satsar på att komma iväg i början/mitten av januari och vara borta 6 månader, hur går det för dig? hittat någon att åka med?
Vi hörs //Nicklas
3 sep. 2012 14:32
Hej jag kommer åka till thailand 15feb-10mars!
Såg att det var många i den här tråden som verkar sugna på lite sällskap, så även jag.
Vore jättetrevligt om någon av er har svängarna förbi krabi, phi phi, kho lanta, phuket eller liknande och är sugen på att mötas upp.
Kommer vara ganska nära krabi mkt av tiden men är inte omöjlig att röra lite på mej!
Medlemmen har tagit bort svaret
16 sep. 2012 17:37
Hej Emelie!
Planerar också att göra delar av Asien i höst. Är främst sugen på Cambodia, indonesien och Malaysia. Har inget bokat ännu. Vet inte vad du/ni har för planer ännu men vore Kul med nya resekompisar!
16 sep. 2012 19:08
vad sägs om sydostasien i februari, början i fillipinerna?är ofta i sthlm
16 sep. 2012 22:50
Hej!

Jag är en glad 24 åring som är väldigt sugen på att göra en tremånaders resa i asien och/eller australien med start i slutet på oktober. Jag har ingen satt resplan än utan är öppen för förslag.Inga av mina vänner har möjlighet att åka just nu och jag är inte så sugen på att resa själv så jag tänkte ge det en chans här :)

Någon som är sugen? :)
17 sep. 2012 01:38
Heeej Alla ni!
Vad roligt att så många planerar att resa. Jag kommer att åka till Thailand den 5/11. Flyger till Phuket och tar mig sedan ut till öarna runtomkring (kommer inte vara på phuket, gillar ej den ön) stannar däri 2 veckor sen tar jag mig ner till Kuala Lumpor och flyger till Manilla (huvustaden i filippinerna) Sen ut till öar där i 2 veckor och sen flyger jag hem. Kommer att resa med 2 andra tjejer, hör av er ni som kommer vara där då så kan vi styra upp nått=D

Kram på er!