Asien dec/jan 2015/2016

11 juni 2015 16:25
Visningar: 63
Hej!
Jag och evetuellt en kompis ska ut och resa någongång i december/januari i Asien var tanken.. Vi är supersugen på Thailand,bali, kambodja,Vietnam,. och eventuellt andra länder.Jag har redan varit i hela Malaysia och en liten del av Singapore men hade kunnat åka dit igen:D Var vi vill börja eller vilken väg vi ska ta har vi inte diskuterat ännu, då vi är öppna för förslag:)

Lite om mig då, jag från Kristianstad i skåne och är 21 år gammal och är väldigt sugen på att upptäcka just denna delen av världen. Jag backpackade för ungefär 2 år sedan i Malaysia och Singapore i två månader men begav mig sedan hemåt p.g.a kärleken vilket jag ångrar haha. Mitt liv ser ut såhär Jobba-äta-träna-sova vilket jag är trött på så det är dags att uppleva någon annan kontinent.

Kan tillägga att det är inget datum som är spikat och om det är någon som är sugen och vill joina så är det bara att höra av sig. The more the merrier.
Hellre ångra något man gjort än något man aldrig vågade göra.
15 juni 2015 09:40
Finns ju 100 olika resrutter och förslag . Men ett alternativ är ju att flyga till Phuket och börja där.
Så kan du se hur det är där, sedan åka till Phiphi ett par dagar och festa, sedan ta dig upp till öarna Koh Samui, koh Phangan och Koh Tao, stanna där 2 veckor, sedan flyga till Kambodja ifall du vill se och uppleva det landet 1-2 veckor, alternativt att du flyger till Kuala Lumpur och ser den staden ett par dagar, sedan vidare i Malaysia, och sedan ner till Bali och Gili. Då får du ca upp mot 2 månader med backpacking och kan vara flexibel under resans gång