Ao Nang

Av Filur
3 jan. 2012 18:30
Visningar: 906
Jag har läst att det finns mycket orm i Ao Nang, stämmer det? Hoppas att ni som varit där kan ge mej rätt fakta.
Av Mpc
3 jan. 2012 19:15
viken fakta söker du ska det var plus eller minus ???
Av Macho
3 jan. 2012 22:24
Hej.
Jag har aldrig sett någon orm i Ao nang, men jag har ju aldrig varit i djungeln där.
Det finns med största sannolikhet en hel del orm i hela Thailand,
men dom är säkert mer rädda för dej än tvärtom.

MVH Macho
4 jan. 2012 13:08
Jag var i Ao Nang en vecka och såg inga ormar. Så det är nog inte mer orm än någon annan stans skulle jag tro :)
Av Filur
4 jan. 2012 13:29
Tack för svaren, jag läste nämligen i Aftonbladets reseguide att det finns mycket orm (svart kobra). Har varit på några olika platser i Thailand och orm finns ju överallt men väldigt sällan man ser dom. Har också hört om nå ställe i Phuket att det är jättemycket orm, dom som berättade åkte därifrån för det var orm på stranden, restauranger m m, och det skulle ju inte vara så trevligt. Ao Nang verkar ju vara ett helt underbart ställe, det enda som gjorde mej tveksam var detta med ormarna. Men ni som varit dit verkar inte uppleva att det är nå mer än någon annanstans i Thailand :)
Av Mpc
4 jan. 2012 13:33
vist fins det ormar i krabi området o I ao nang men du behöver inta vara rädd för ormarna dom är mer rädd för dig då du röra dig i om rådet så känner dom av att du går o då tar dom en anan väg .
Av Fyllet
4 jan. 2012 23:14
Hej.
Jag har bott i Ao Nang i 3 år (-99 -01)och har sett 1 orm. Den var inte den minsta orm man kan tro för den låg dubbelvikt över ena väghalva..

Vid den tiden var det INTE utbyggd som det är nu. Det var mer skog och buskage och utbyggnaden var i mkt mindre format. Det borde varit mer orm då.
Att läsa Aftonbladet är som att slänga pengar i sjön. Dem förstorar upp mer för att sälja. Vem är intresserad att köpa en blaska som skriver att allt är bra?

Ormar är mer rädd för dig än du är för dem!
Jag har gjort många vandringar bakom Thai Village och dess områden när jag bodde där och såg inte en orm.
Av Perraxx
5 jan. 2012 10:37
Har sett sammanlagt 3 ormar i Thailand på mina resor i Asien (och då har jag varit och trekkat i djungeln, tältat varit på platser inte många turister tar sig till osv.I Sverige såg jag dock en väldans massa huggorm i somras. Större chans att skadas på våra snorhala vägar på vintern isf...