Air China

Av Popello
15 mars 2013 06:56
Visningar: 1405
Hej!
Har hittat en billig resa till Bangkok i dec, med Air China,vi fyra personer två vuxna och två tonåringar 13,15 år Priset stock-bangkok 18000kr.
Undrar nu om det är någon som rest med dom ,
Av Svanba
15 mars 2013 11:36
Undrar också :-) Vi har hittat resa med Air China för 16.000 ca till Phuket... Åker med en 7 och 9-åring...
Av O_n
15 mars 2013 15:23
Har åkt med Air China 5-6 gånger till Peking o Hong Kong + inrikes.
Inga problem alls, nu har dom också satt in nyare plan från Stockholm.

Ät er mätta på arlanda innan ni åker, för maten ni får ombord är i bästa fall smaklös, dock så brukar frukosten vara mycket bra tycker jag.

Tror dom nya planen har tv-skärm i varje säte men är inte helt säker, spelar ingen större roll för utbudet är ändå begränsat, bättre att ladda upp med ipod/iphone/ipad etc.

Flygvärdinnorna är oftast dåliga på engelska.
En egenhet är också att man alltid har fasten-seatbelt lampan tänd, skulle det bli turbulens så säger dom till att man ska sätta sig.

Men som sagt, har aldrig haft några problem med Air China.
Av Fia1980
16 mars 2013 09:26
Hej! Reste med Air China från Bangkok till Stockholm via Peking i julas, vi har tre småbarn. Planen är väl bra och sådär men vi var väldigt besvikna på service och bemötande. Är ju en lån resa och det är alltid trevligt om resan i sig kan vara lite trevlig och speciell. Här satte sig all personal i första klass, drog för skynket och släckte ner hela planet, trots att det var en dagsflygning. Maten dukades ut och sedan var personalen borta under hela resan! Tryckte man på knappen för att be om något var de helt frågande och tillslut när folk ringde på dem så kom de automatiskt med ett halvt glas vatten..Absolut kan vi haft otur men tänkte bara berätta om vår upplevelse. Vill man bara ta sig dit och hem så är det väl ok, ingen "aeroflot"- känsla med säkerheten eller så :)
Av Svanba
17 mars 2013 18:14
Vi har nu bokat med Air China och håller tummarna att resan flyter på. Det billiga prisert övervägde servicen på planet, det skiljde sig ca 10.000kr som vi kan lägga på boendet istället! Japp, laddade Ipads blir det... :-)
Av Fia1980
18 mars 2013 08:30
Precis så var det för oss med! Priset skiljde sig helt makalöst från att boka med något annat bolag. Det var det vi njöt av att tänka på när vi var besvikna på Air China, att vi i alla fall kommit "billigt" undan och det är mycket värt!