27 dagar Thailand Aug-Sept 2014

5 juli 2014 14:24
Visningar: 163
Hej!

Jag funderar på att åka till Thailand 19 augusti - 14 september, finns billigt direktflyg tur och retur från Arlanda då.

Jag är 24år och älskar att uppleva nya platser och kulturer. Jag är ingen "stor-festare", vill gärna ha lite sol och bad vid sidan om upplevelser så som klippklättring, vandra i djungeln etc.

Jag har varit i thailand i 2 månader, år 2012. men var då endast i djungeln mot gränsen till Kambodia, å sen monsunregn på koh tao. :/

Så jag vill så gärna dit igen, men uppleva den södra delen av thailand och resten av öarna denna gången.
Men som många andra vill jag helst inte åka själv!

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej, men får gärna vara ganska resvan och i samma ålder ungefär.

Skriv till mig på Facebook! Ronja Bågling
Av Jellese
24 juli 2014 15:37
Hej Ronja!

Jag är en 28-årig kille som har bokad flyg till Bangkok 23/8-12/9 och har inte planerad mer än så än. Har varit till Thailand ett antal gånger tidigare, båda i Bangkok samt Koh Larn (inte så bra), Koh Tao, Ao Nang (underbart!), Phi Phi och öarna runtomkring. Är själv inte heller en stor-festare men älskar naturen och äventyr, snorkling, dykning, fotografera, etc... Eller chilla med en vattenmelon shake :)

Har tänkt nånting som några dagar Bangkok i början och slut och resa söderut däremellan. Typ Koh Phangan, Koh Samui, besöka Angthong reservatet och Koh Lipe kanske. Men jag bokar ingenting och bestämmer på plats. Det behöver inte heller bli endast Thailand.

Kan vara trevligt att träffas där nere och se om vi har samma idéer?
26 juli 2014 22:28
Hej Ronja!

Jag är 22 år bor i Sthlm, har jobbat en längre tid och vill nu också ut och resa, men har inga vänner som är intresserade av att hänga på.

''Fastnade'' för dig just för att du inte va någon stor-festare, som du beskrev det. Det är inte jag heller, jag är mer ute efter sol, bad upplevelser, se kulturen och en massa annat! :)

Jag vill åka till så många ställen så jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja.. Men Asien står högt upp på listan.

Skulle jag verka intressant så skulle de vara kul att höra av från dig! Om inte till denna resa som du planerar att göra, så kanske till någon lite senare? :)