24 november åker vi till Krabi

7 okt. 2009 12:06
Visningar: 505
Familj på 4 åker....först till Krabi och sedan till Kata. Ungdomarna ville tillbaka till Phuket, annars kanske vi valt annorlunda. Men Krabi har ingen av oss varit. Någon som varit där just den perioden (tänker på väder) och har något guldkorn som inte får missas?

Vi vill gärna upptäcka övärlden och naturupplevelser på Krabi. När vi kommer till Kata, ska vi bl.a. fira Makens 50 års dag och tar gärna tips på makalösa restauranger...gärna på stranden...

Vi ska bo på Ban AoNang Best Western på Krabi och Orient House på Kata om någon har reflektioner om dessa ställen.

När vi var på kata förra gången, höll vi mest till på Kata Noi vilket var en lugn och skön strand....men det finns säkert andra pärlor i närheten. Freedom Beach var najs, iallafall direkt på morgonen innan den blev "full"....
7 okt. 2009 12:44
Lite om Krabi (Ao Nang). Vi var där i mars-april i år. Vet alltså inget om vädret i november. Vi bodde på Best Western Ao Nang Bay Resort som låg närmar Noppattara stranden. Så ingen erfarenhet av det hotell ni bokat.

Men åk ut till öarna! Vi åkte flera gånger till Railey Beach. Fördelen är att man inte behövde bestämma upphämtningstid utan det var bara att gå till båtarna och vänta på att det blev tillräckligt många så gick båten tillbaka.

Det var också mycket lätt att följa stigarna över till Railey East och vidare till Pranang beach med 'fallosgrottan'. Vi åkte också till Hong öarna och till Poda island.

Kolla in mitt resealbum http://www.reseguiden.se/forum/resor/2370 där hittar du bloggar, bilder och filmer, bl a en från Ao Nang.

Tyvärr ingen info vg Kata. Trevlig resa!
Av Sierra
7 okt. 2009 13:02 (redigerad)
50-årsfirande!
Av egen erfarenhet rekommenderar jag "Mom Tri´s Boathouse" i Kata. Dess restaurang är en riktig gourmetkrog där du väljer att sitta ute vid strandkanten och njuta av solnedgången under måltiden. Titta ni på länkens Gallery så finns där sköna bilder från restaurangen.
http://www.boathousephuket.com/

Smaklig måltid!
7 okt. 2009 13:17
Men tack!! Vilken bra länk!! Ser ju hur bra ut som helst!! Har redan skickat förfrågan!!

Tusen tack!!

//Anneli
7 okt. 2009 16:15
Jag var där förra året den tiden och det var bra väder, varmt och härligt precis som man vill ha det =)
Visst kunde det regna men absolut inte länge...
Ha en underbar semester =)
7 okt. 2009 16:45
Låter bra! Ja man ser verkligen fram emot resan nu....

Har ni några restaurang tips även från Ao Nang?

Guldkorn man inte får missa?