21 dagar i Vietnam okt nov

Av Janab
14 sep. 2015 14:23
Visningar: 39
Hej jag och min familj åker till Vietnam i slutet på okt i 21 dagar. Barnen är 8 och 10 år. Detta är vår plan, kom gärna med tips.

Anländer till Hanoi på kvällen och är där dag hela nästa dag ( dag 1)
Åker nattåg dag 2 till Sapa området. - har någon tips på bra dagsutflykt med barn? Är där dag 3 och 4 och åker sedan tåget tillbaka. Vi har inte tänkt åka till Halong Bay utan vill spendera mer tid kring Hoi An- tänker vi rätt? Har hört att Halong Bay är en turistfälla och inte alltid värd resan?

Är dag 5 i Hanoi och tar sedan nattåg till Hue. Är där dag 6 och åker dag 7 mot Hoi An och stannar i det området till dag 13. Räcker 1 dag i Hue? Vi tänkte hyra minibuss för transport till Hoi An- vad får vi inte missa på vägen?

Åker till DaNang dag dag 11 för att sova där 1 natt och på morgonen tar vi flyg DaNang-HCMC -Phu Quoc där vi är dag 12 till 19 och är halva dag 19 till kvällen dag 21 i HCMC och åker hem därifrån.
Vi har varit i HCMC och på Phu Quoc tidigare men ej på övriga platser.

Tips mottages gärna och gärna tips på bra aktiviteter och boende för barn. Lite orolig för vädret den här tiden men det känns onödigt att inte se norra och centrala delarna när vi har tid.