1unitedtravel

12 aug. 2012 12:12
Visningar: 392
Hej! Har tänkt åka och kolla på en match med Manchester United på Old Trafford till våren. Varit i kontakt med ett bolag som heter 1unitedtravel. Nån som vet nåt om dom? Dom är väldigt billiga jämfört med sina konkurrenter. Lätt att bli misstänksam :-)
Av Ajc
21 maj 2014 20:05
Förvisso gammal diskussion, men till deras slogan "We create memories" bör de lägga ordet "bad". Vi köpte biljetter till en Chelseamatch, som skulle gå på lördagen. När biljetterna kommer har matchdag ändrats till söndag. Så på biljetten står söndagens datum. Vi har inte tillgång till internet, så vi litar på att datumet ändrats enligt biljetten. Sent lördag får vi reda på att matchen faktiskt ändå spelas på lördagen, så vi missar den. Ingen som helst info om detta från 1unitedtravel.
När jag mejlar och frågar hur vi nu ska lösa detta, eftersom de varit så usla i sin info så undrar de om vi vill köpa biljetter till nästa hemmamatch.
Nja, vi bor i Stockholm. Och har precis loosat mer än 2 500, så nej tack och absolut aldrig igen.
13 juli 2014 14:43
Hejsan Ajc.

Som vi skrev till Er när ni kom hem från resan, inga resebyråer har kontroll över matchdatumen & datumändringar. Resebyråer skriver inte ut fotbollsbiljetter, klubben (i detta fall Chelsea FC) gör det. I våra villkor som du godkände vid bokningen och i vår bokningsbekräftelse så står det att det är kundens ansvar att kolla eventuella matchändringar.

Det är extremt tråkigt att ni missade matchen men du köpte biljetter till en Chelsea match och ni fick det ni köpte, 1united Travel kan inte hållas ansvarig för kunder som inte följer våra rekommendationer.

Matchen spelades på det datumet som står på din faktura när du bokade.

När man är i London behöver man inte internet för att dubbelkolla när en Premier League match ska spelas, det är bara att fråga hotellet, kolla i en tidning, eller ringa till din resebyrå (oss) för att dubbelkolla det.

MVH
Billy Harkness, VD
1unitedTravel