Resealbum: 3 kokosnötsöar i Thailand 2009
Visningar: 188

Härlig restaurangutsikt vid vår resort

Efter ytterligare en båtresa från Koh Maak om ca 1 timme var vi då framme vid vår sista anhalt Away Resort på Koh Kood, som ligger 3,5 mil från den kambodjenska gränsen. Där bodde vi i "jungel-Jim"-liknande hyddor som klättrade utmed en sluttning med en sagolik utsikt över beachen och vattnet. Den här ön tillhör inte som Koh Maak, Koh Changs nationalpark. Om jag sa att det var lugnt på Koh Maak så var här ännu lugnare. En paradisö i dess rätta bemärkelse. Här såg man en hel del asiatiska turister och nordbor som vi, var faktiskt i minoritet. En enda väg sträckte sig över hela ön från norr till söder och vår anläggning Away Resort låg endast ett par hundra meter från den vägen. Alla hotellen ligger på västra sidan av ön och de flesta anläggningarna hade egna bryggor, om dock ganska så bristfälliga.

Oj, här var det varmt under de 4 dagar vi befann oss här, ca +35 gr ,så skuggan var den naturliga platsen att vara på förutom i vattnet förstås.
Plats: Koh Kut, Thailand
Bilden tagen: 14 februari 2009
Kommentarer
Av Myrran
26 feb. 2009 00:53
Ja den var god men faktiskt ganska så dyr. Man är ju inte van vid att det är dyrt i Thailand men den här ön var lite speciell. Mycket billigare på Koh Chang och fastlandet
Av Merlin
25 feb. 2009 22:09
Åh, vilket underbart ställe att sitta o äta, var maten god??