Myrran

Kön / Ålder
Kvinna, 8 år
Bor i
Stockholm
Restyp
Äventyrare
Besökta länder
27
Profilsida skapad
2008-03-26
Senast online
6 år sedan

Hej på er alla glada och välkomna till min sida! Här finner ni Maggan, änka med vuxen son, styvdotter och 4 härliga barnbarn, varav de senaste är 2 tvillingpojkar.

Som hängiven skidåkare har jag genom åren varit på minst 20 olika skidorter i Österrike, Italien och Frankrike och faktiskt även de flesta skidmetropolerna i Sverige. Minst en skidvecka per år brukar det bli.

Annars är Stockholms skärgård eller närliggande orter i Europa inte heller så dumt. De lite längre och välplanerade rutterna har för min del först kommit på senare år. Är inte så intresserad av turistorter av typ "tingeltangel"-karaktär, utan föredrar de mer genuina, oexploaterade och natursköna platserna i världen. Även storstäder som uppvisar gammal fin kultur.

Att planera och lägga upp en detaljerad resrutt tycker jag faktiskt är halva nöjet med resan. Idag har man också så stor hjälp av Internet och RG för sin research.

Egentligen behöver man inte åka så långt för att uppleva något fint och trevligt med kameran. Sverige är ju också fantastiskt eller hur? Kolla alla RG-medlemmars fina bilder, så får ni själva se!

Vi syns och hörs,
Margaretha (eller Maggan)

Myrrans besökta platser
Resealbum  (Visa alla 7 album)
Ja det käraste man har så här på ålderns höst är ju ens barnbarn. Igår var en viktig dag i mitt liv ska ni veta. Tvillingarna Hugo o Ludvig (7 månader) döptes ...
25 apr 2010
6
Bilder  (Se alla 328 bilder)
Myrran
Myrran säger om sin bild "Nästa stopp på Koh Kood":
Hej Catta! Ni kommer att älska stället. Vet inte riktigt var på Koh Kood ni kommer att vara men det finns massor av bra och billiga ställen om ni nu inte bor på Away Resort och stränderna är härliga och ganska öde, vilket vi älskade. På Away Resort hade de jättefina bungalows och bra mat. Ja det var ganska dyrt där. Detta är en ö som Thailändarna själva älskar. Alldeles i närheten av Away Resort f...
24 januari 2015 19:59 - Anmäl
Myrran
Myrran säger till Oldhickory:
Hej! Tack för din kommentar kring Tupelo! Tro inte jag missade någonting. Var där också! Jag kommer att ladda upp mina bilder förhoppningsvis före 1 juli efter all my editing and cropping (tog ca 800 bilder). Det var i alla fall en fantastisk resa, där vi bara av en slump stötte ihop med LIsa-Marie (och närmare än Elvis kan man ju knappast komma), träffade George Klein (från MM) och Elvis livslån...
27 juni 2012 16:45 - Anmäl
Oldhickory
Besök gärna den lilla oansenliga parken strax ovanför Elvis födelsehus. Den finansierades av konserten, som också är historisk, som Elvis hade i Tupelo 1956! Elvis besökte ofta denna park genom åren, där man har utsikt över födelseplatsen!
26 juni 2012 19:30 - Anmäl
Myrran
Myrran säger om Rika44s bild "Oj, vägen har visst krymt!":
Jo, så där ser det ibland ut i Spanien. Var någonstans var denna bild tagen, kommer du ihåg?
30 oktober 2011 00:52 - Anmäl
Myrran
Myrran säger om Ivans bild "Lögla Zoo 2":
Gullig liten korre. Jo nuförtiden får man vara glad över att man ser dem. När jag var barn var de hur vanliga som helst men numera är det inte så ofta man ser dem tycker jag. Jag brukar ha en och annan ute i skärgården och som bara äter hasselnötter (bortskämda med andra ord) men hälften springer de iväg med och försöker gömma någonstans i skrevorna till vintern.
30 oktober 2011 00:25 - Anmäl
Elvis Memphis, Tupelo, Nashville - Toronto, Kanada.  3
I augusti bär det av igen på en långresa för nu var det längesedan och den här gången kan inga vilda hästar i världen hejda mig. Med två relativt nyvunna vänner från YouTube - en ung tjej från Turkiet...
6 apr 2011