Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Sista minuten i maj till Sunny Beach

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Sunny Beach Burgaskusten, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Prisvärt
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Här kan du njuta av sandstränder, sol och ett varmt och härligt hav.
I Sunny Beach hittar du också hotell för alla plånböcker.

Här finns det ett mycket brett utbud av hotell, allt från femstjärnig lyx till superbudgetboende. Staden har fler än 800 olika hotell att välja mellan.
Många kommer hit för att bo på ett av många praktiska all inclusive-boenden.

På dagarna kretsar nästan allt i Sunny Beach kring den åtta kilometer långa sandstranden. Den är barnvänligt långgrund och vattnet är nästan aldrig kallare än 26 grader under sommarmånaderna.
Längs stranden finns ett promenadstråk med massor av restauranger, fik och barer. Sunny Beach är känt för sitt hektiska nattliv så många barer har öppet till sent.

Om dina barn inte kan få nog av bad vid stranden så finns det flera vattenland att göra utflykt till.

En kort promenad söderut tar dig till den pittoreska medeltida staden Nessebar. Bebyggelsen ligger på en liten halvö och är skyddad som världsarv.

Om du är i Sunny Beach under maj-juni så kan du åka på utflykt till ett blomsterparadis, Rosendalen. Två-tre timmar västerut ligger världens största områden med rosodlingar. Här åker du mil efter mil bland väldoftande rosor. Om du åker på en rundtur så får du besöka några av de destillerier där man producerar områdets berömda rosenolja.

3tim
Flygtid från Stockholm