Resor till Sunny Beach

Resor till Sunny Beach

Om Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgarien är omtalat för låg prisnivå och ett vilt nattliv, men nu börjar lyxiga hotell med all-inclusive att etablera en ny era längs den fina stranden. Undvik centrum om du vill ha det lite lugnare. Bästa under juni – september.

Jämför paketresor till Sunny Beach

Flyg till Burgaskusten när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till Sunny Beach

Om Sunny Beach Burgaskusten, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Prisvärt
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport

Här kan du njuta av sandstränder, sol och ett varmt och härligt hav.
I Sunny Beach hittar du också hotell för alla plånböcker.

Här finns det ett mycket brett utbud av hotell, allt från femstjärnig lyx till superbudgetboende. Staden har fler än 800 olika hotell att välja mellan.
Många kommer hit för att bo på ett av många praktiska all inclusive-boenden.

På dagarna kretsar nästan allt i Sunny Beach kring den åtta kilometer långa sandstranden. Den är barnvänligt långgrund och vattnet är nästan aldrig kallare än 26 grader under sommarmånaderna.
Längs stranden finns ett promenadstråk med massor av restauranger, fik och barer. Sunny Beach är känt för sitt hektiska nattliv så många barer har öppet till sent.

Om dina barn inte kan få nog av bad vid stranden så finns det flera vattenland att göra utflykt till.

En kort promenad söderut tar dig till den pittoreska medeltida staden Nessebar. Bebyggelsen ligger på en liten halvö och är skyddad som världsarv.

Om du är i Sunny Beach under maj-juni så kan du åka på utflykt till ett blomsterparadis, Rosendalen. Två-tre timmar västerut ligger världens största områden med rosodlingar. Här åker du mil efter mil bland väldoftande rosor. Om du åker på en rundtur så får du besöka några av de destillerier där man producerar områdets berömda rosenolja.

3tim
Flygtid från Stockholm

Sunny beach

Bulgarien Anderzz82, 22 juni 2018
Updaterad av Anderzz82 för 5 år sedan
0
Hej jag o gumman åker strax ner till bulgarien och turist byn Sunny beach för 1 veckas semester. Vi har några funderingar se om någon kan va snäll och hjälpa oss Tipsen. 1 vad kostar det att hyra bil där ner och gärna tips på några byar som inte är turist byar utan riktiga bulgarien i närheten. ...

Erfarenhet av Sunny beach? Tryggt?

Bulgarien Xtisse_78x, 10 maj 2017
Updaterad av Tom för 6 år sedan
5
Hej! Jag och en till har planerat att boka en resa till bulgarien, bourgas dvs sunny.beach, nu i sommar. Jag har dock fått höra hemska saker om sunny beach, bla skottlossningar, knivdåd, korruption och rån för att nämna något... detta var visserligen för några år sedan och jag skulle vilja ...

Någon som bott på Iskar i Sunny Beach

Bulgarien Tom, 16 juli 2013
Updaterad av Tom för 8 år sedan
1
vi ska bo på hotel iskar i sunny beach och undrar hur rymliga dubbelrummen är,vi är 2 vuxna med en 4 åring. har sökt på nätet men hittar endast bilder på lägenheterna och dessa har vi bott i tidigare dom är stora och rymliga. även intresserad av hur maten är på hotellet då vi bokat all ...

Hotell Laguna Park Sunny beach någon som bott där ?

Bulgarien Tom, 1 mars 2010
Updaterad av Tom för 9 år sedan
3
Hej. ska bo på all inclusive hotellet laguna park i sommar och har lite funderingar? 1. hur är maten i buffen och "snacks baren"? 2.är dom bra på att fylla på buffen, har varit med om andra ställen då dom snålat...... 3 är rummen rymliga så man utan problem får in en spjälsäng? 4 är ...

Sunny beach

Bulgarien Jaktguden, 18 mars 2013
Updaterad av Tom för 10 år sedan
12
... under högsäsong är det lite väl fullpackat på strand och barer och det är ju skönt att kunna ta sig fram på gatorna :) ... Frisor: En öl kostar ca. 15 kr lite.. Nice nice woop woop :-) ... Aprilflicka: Finns ingen anledning till oro för det. Är inte värre än på andra charterorter :)

Sunny Beach i slutet av augusti hur är det med säsong där

Bulgarien Adde83, 27 maj 2013
Updaterad av Tom för 10 år sedan
1
Hur ser säsongen ut i sunny beach i slutet av augusti ? ... Tom: hej. juli augusti är ju högsäsong där nere. så det är full fart.. har själv varit där 11 gånger den tiden..